Lohja 15.4.2023 E-tytöt tiikerisarja/Kevät sijat 1-6 tytöt
Julkaistu: 20.04.2023 20.34

Tytöt matkasivat Lohjalle kevään viimeiseen turnaukseen. Tiikerit lähtivät matkaan jo kukonlaulun aikaan ja Puput reilu tunti Tiikereiden perään, kun Pupujen lohkosta yksi joukkue perui tulonsa.
Tiikerit pelasivat ensimmäisen pelinsä HoTaa vastaan, joka voitti pelin 2-0. Seuraavaan peliin saatiin vastustajiksi Arsi. Ensimmäinen erä oli tiukka, vain kahden pisteen erolla Arsi vei erän. Seuraava erä menikin sitten reilusti Arsille, joten Tiikerit hävisivät pelin 2-0. Tämä tarkoitti sitä, että Tiikereiden pelit päättyivät tähän. Yhden joukkueen peruuntumisen seurauksena sijoitus pelejä sijoista 5-6 ei pelattu, joten Tiikerit sijoittuivat siis 5 sijalle.

Pupujen pelit alkoivat Tiikereiden pelattua omansa. Alkulohkossa Pupuilla oli siis vain yksi peli, tämä oli ViLePaa vastaan. Tiukan taistelun jälkeen Puput voittivat ottelun 2-1. Näin ollen Puput olivat lohkonsa ensimmäisiä. Välierässä Puput saivat vastaan toisesta lohkosta toiseksi tulleen HoTan. Puput voittivat pelin 2-0.
Finaalipelissä oli siis vastakkain Puput ja Arsi. Ensimmäisen erän Puput voitti 25-22 ja toinen erä meni Arsille 15-25. Kolmas erä oli myös tiukka päättyen 14-16 Arsille. Peli päättyi siis Pupujen osalta tappioon, mutta kotimatkalle lähdettiin hopeamitalit kaulassa.

Taas nähtiin molempien joukkueiden osalta hienoja suorituksia ja onnistumisia. Kannustettiin toisia ja pidettiin joukkuehenkeä yllä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti Imatraa, jossa tänä kesänä järjestetään Power Cup.

Suvin johdolla Tiikereissä pelasivat Nora, Taimi, Henni, Helmi, Martta, Emma ja Jade.

Kaisan johdolla Pupuissa pelasivat Taika, Lotta, Mimosa, Irem, Sara ja Elsa.