Kausala/Puput 4.2.2023 E-tytöt tiikerisarja/Kevät lohko
Julkaistu: 04.02.2023 16.38

E-tytöt tiikerisarja/Kevät lohko

Tytöt aloittivat turnauksen taas ottelulla toisiaan vastaan. Molemmat joukkueet olivat hiukan unessa ja Puput voittivat ottelun 2-0.

Seuraavaan peliin Tiikerit kasasivat hienosti rivinsä ja pelasivat Salpiksen poikia vastaan upean pelin. Harmillisesti tiukan väännön jälkeen tuli kuitenkin 2-1 tappio. Kolmannessa pelissä hyvä joukkuehenki ja peli-ilme johdattivat Tiikerit 2-0 voittoon Salpis Powerista.

Puput pelasivat Salpis Poweria vastaan kolme erää voittaen kuitenkin pelin 2-1. Kolmannessa pelissä Salpista vastaan tytöt tarjosivat draamaa koko rahan edestä. Ekassa erässä noustiin 10 pisteen tappioasemasta erän voittoon jatkopalloilla. Toinen erä meni pojille ja kolmannen erän Puput voittivat vieden ottelun 2-1.