Espoo, Tiikerisarjan finaali, sijat 1-6
Julkaistu: 24.04.2023 21.51

D-tytöt päättivät kautensa Tiikerisarjan finaaliturnauksessa Espoossa. Mukana oli eteläisen alueen kuusi parasta joukkuetta. Järjestävä seura EspooLentis oli saanut turnaukseen peräti kaksi joukkuetta, Citykanit ja Repolaiset. Turnauksen muut joukkueet olivat KimmoVolley Lahdesta, ViLePa Vihdistä ja BluesVolley Järvenpäästä.

Päivän ensimmäisessä pelissä kohdattiin kova ViLePa, jonka voittokulku jatkui koko turnauksen. ViLePa oli ensimmäisessä erässä selkeästi parempi, mutta toisessa erässä Yritys taisteli mukana jo paremmin. Toisessa ottelussa Espoon Citykanit otti voiton hyvin taistelleesta Yrityksestä ja näin alkusarjan kahden tappion myötä Yrityksen tyttöjen tie vei pelaamaan sijoista 5-6.

Tauon ja aurinkoisessa säässä ulkoilun jälkeen joukkue tuli kentälle hyvin päättäväisenä. Kaveria autettiin ja pallot pelattiin loppuun. Useampikin pallo vaati uhrauksia ja nurin menoja, mutta usein loppuun asti yrittäminen palkittiin pisteellä. Hyvässä ottelussa tarvittiin osin myös hyvää tuuria. Näillä aineksilla helpohkosti 2-0 voitto ja koko sarjan 5.sija.

Reissu Espooseen saatiin tehdä kahdella seuran pikkubussilla ja näin kannustusjoukkoihin oli saatu myös perheenjäseniä. Kiitos heille ja tietysti myös kuljettajille Minnalle ja Manulle.

Joukkueessa pelasivat Neea Turunen, Moona Kostiander, Kiira Haukkavuori, My Kilkki, Laura Tatarintseva, Cia Kilkki, Silja Suikkanen ja Tuuli Makkonen. Joukkuetta on kauden aikana valmentanut trio Enni Sauvala, Siiri Harjula ja Viivi Ojala. Turnausvalmentajana on häärinyt Kati Backman.