Vihti, pooli 4C
Julkaistu: 12.02.2023 18.39

D-tytöt matkustivat sunnuntaina isolla porukalla Vihtiin, missä pelattiin C-poolin turnaus. Vastukset tiedettiin etukäteen koviksi, oltiinhan edellisen turnauksen voittojen myötä noustu poolia ylemmäs.

Ensimmäiseen otteluun vastaan asettui tyttötrio Ruokolahdelta. Pelin alku oli Yrityksen tytöiltä mahtava. Melko nopeasti pistetaulu näytti 7-0, 13-4 ja 20-9. Erä Yritykselle 25-16. Toiseen erään Raju sai omaa peliään kuntoon ja erät olivat tasan 1-1. Kolmas ja ratkaiseva erä alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes pian Yritys otti jälleen kaulanjohtaen jo 11-4. Lopussa Raju kiri vielä, mutta ei saanut Yrityksen karkumatkaa enää kiinni. Ensimmäinen voitto oli siis tosiasia.

Toiseen peliin vastustajaksi tuli BluesVolleyn poikajoukkue Järvenpäästä. Pojat olivat pitkiä ja jo alkulämmittelyssä iskulyönnit tömähtivät lattiaan niin, että tytöt olivat kauhuissaan. Peli eteni kuitenkin tasaiseen tahtiin; vuoroin johtivat tytöt, vuoroin pojat. Ottelu päättyi BluesVolleyn voittoon 2-1 pienimmillä mahdollisilla eroilla (23-25, 28-26 ja 15-13).

Viimeinen peli kotijoukkue ViLePaa vastaan alkoi vain pikaisen tauon jälkeen. Suurimmat energiat oli kulutettu kahdessa pitkässä ja tasaisessa ottelussa jo aiemmin eikä joukkue syttynyt taistelemaan taitavia Vihdin tyttöjä vastaan. Omia virheitäkin tuli rutkasti enemmän kuin päivän aiemmissa peleissä. Peli siis ansaitusti ViLePalle.