A-tytöille hopeaa Hollolassa
Julkaistu: 01.05.2023 21.42

Lauantaina A-tytöt matkasivat Hollolaan aluemestaruus-turnaukseen. Ensimmäisessä pelissä Yritys kohtasi Salpiksen, joka koitui Yrityksen 2-0 voittoon tasavahvalla pelillä.

Toisessa pelissä Yritys sai vastuksekseen BV:n, josta Blues Volley otti Yritykseltä ensimmäisen erävoiton, mutta toiseen erään Yritys paransi peliä ja voitti erän. Peli päättyi siis 1-1 tasapeliin.

Kolmantena vastassa oli Puma Volleyn A2 joukkue. Ensimmäisestä erästä Yritys otti itselleen voiton todella tiukalla ja hyvällä pelillä. Toiseen erään peli ei lähtenyt yhtä hyvin käyntiin, joten siitä Puma otti itselleen erävoiton. Tästäkin pelistä tuli 1-1 tasapeli.

Neljäntenä ja viimeisenä vastassa oli Espoon Lentis. Yritys haki viimeisestä pelistä voiton hyvällä ja tasaisella pelillä, vaikka olikin ollut jo monta peliä takana. Peli päättyi Yrityksen voittoon 2-0.

Päivän pelien tuloksilla Yritys ylsi toiseksi aluemestaruus-turnauksessa ja sai kaulaansa hopeamitalit. Parhaan pelaajan palkinnon sai Krista Kantola. Päivän pelejä pelaamassa oli Erika Sauvala, Silmu Cihangir, Elina Aksels, Krista Kantola, Kerttu Niemi, Ansa Liikkanen, Viivi Ojala, Saara Huppunen, Emmi Paavilainen, Hilla Martikainen, Enni Sauvala ja Jenna Tuomainen. Valmentajana toimi tuttuun tapaan Arto Oinas.