Hilla Martikainen YritysNuori -23
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 27.08.2023 19.40

Hilla Martikainen YritysNuori -23

Hilla Martikainen YritysNuori -23

Seppo Arolasta Vuoden Talkoohanska

Kausalan Yrityksen A-tyttöjen lentopallojoukkueessa liberona kaudella 2022-23 pelannut Hilla Martikainen on järjestyksessään 10.s YritysNuori. Arvonimi julkistettiin Yrityksen perhepäivässä Veteraanimajalla tiistaina 8.8, mutta palkitseminen Hillan työkiireiden takia vasta sunnuntaina 13.8 Kausalan beach-kentällä.

Peliuran hän aloitti Yrityksen E-tytöissä ja on siitä alkaen käynyt koko Yrityksen ikäluokkapolun aina A-tyttöihin saakka, missä jatkaa alkavallakin kaudella.

Hilla Martikaisen ansiot ovat peliroolin lisäksi F-tyttöjen valmennuksessa ja lisenssin omaavana tuomarina. Lisäksi hänet tunnetaan ahkerana talkoolaisena ja Kausalan Yrityksen kesätyöntekijänä.

”Hilla Martikainen on avoin ja sosiaalinen persoona, hän kannustaa joukkuetovereitaan ja luo tunnelmaa, vaikka mikä olisi”, kuten häntä julkistamistekstissä kuvattiin.

Veteraanimajan illassa julkistettiin myös Yrityksen Talkoohanska -23. Tämän arvonimen kuittasi aina auliisti talkoihin suhtautuva Seppo Arola.

Yrityksen ”Vetreät Veteraanit” sai Arolasta vahvistuksen kuusi vuotta sitten, kun hän itse kysyi mahdollisuutta liittyä rivistöön. Siitä lähtien Iitin Ladun puheenjohtajanakin toimiva yhdistysaktiivi on ollut yksi ahkerimmista talkoolaisista, joten nimitys Yrityksen kolmanneksi Vuoden Talkoohanskaksi ei ollut yllätys. Aiemmin nimityksen ovat saaneet Rauno Pöyry vuonna 2021 ja Kalevi Asikainen, jolle titteli ojennettiin viime vuonna.

Veteraanimajalla ratkaistiin myös Yrityksen tikkamestarit kolmen viiden tikan sarjassa. Naisten mestariksi heitti seuran puheenjohtaja Jaana Aro, miesten ykköseksi Ilkka Vauli ja nuorten mestariksi vasta 10-vuotias Emma Ryyppö, joka oli tuloksella 68 koko katraan paras.

Ohjelman yhteydessä väki nautti kahvi- ja makkaratarjoilusta, saunomisesta sekä uintimahdollisuudesta.