A-tytöt Helsingissä, D-tytöt Järvenpäässä
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 14.11.2022 19.08

A-tytöt Helsingissä, D-tytöt Järvenpäässä

Yrityksen A-tytöillä tason nousu

D-tytöt voiton makuun Järvenpäässä

Kausalan Yrityksen A-tyttöjen lentopallojoukkue paransi tasoaan selkeästi kauden toisessa turnauksessa Helsingissä. Vaikka voittoja saatiin vain yksi, saatiin PuMan 2-joukkueelta erä ja sitä kautta tasapeli 1-1. Parannusta saatiin myös PuMa 1-joukkuetta vastaan, minkä toisessa erässä Yrityksellä oli jo neljä eräpalloa. Se ei vielä riittänyt erävoittoon, kun tasokas PuMa tuli takaa kuitaten numerot 26-24.

Tasapelin Yritys pelasi myös Järvenpään Blues Volleyta vastaan ja voitti Espoo Lentiksen tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-0. Näin kaksinkertaisessa turnauksessa saatu kuusi (2+4) pistettä varmisti neljännen sijan PuMan joukkueiden ja niukasti myös BV:n takana, mutta ennen Espoo Lentistä.

Yrityksessä pelasivat Erika Sauvala ”C”, Silmu Cihangir, Elina Aksels, Sabina Forsström, Krista Kantola, Peppimari Nurmi, Ansa Liikkanen, Viivi Ojala, Saara Huppunen, Enni Sauvala, Jenna Tuomainen ja liberoina Kerttu Niemi ja Hilla Martikainen. Joukkueen valmentajana Arto Oinas ja joukkueenjohtajana Tuija Tuomainen apunaan huoltajat Maarit Sauvala ja Jenni Ampuja.

Yrityksen D-tytöt matkasivat Tiikerisarjan turnaukseen Järvenpäähän, mistä kotiin saatiin voitto Salpiksesta ja tasapeli Korson Vetoa vastaan. Yritys oli hyvin mukana myös tappiopelissä Blues Volleyta vastaan, kun molemmissa erissä Yritys pystyi nousemaan 23 pisteeseen. Espoon Repolaiset oli turnauksen ykkönen.

Yrityksen joukkue: Neea Turunen, Tuuli Makkonen, Moona Kostiander, Kiira Haukkavuori ”C”, Silja Suikkanen ”C”, Laura Tatarintseva ”C” ja Cia Kilkki. Joukkueen valmentajana oli Kati Backman, joka harjoitusmielessä käytti jokaisessa ottelussa eri kapteenia.