Julkaistu: 27.12.2022 11.25

F-tyttöjen Tapahtumapäivä Kausalassa 4.12.

Seuran pienimpien F-ikäisten sarjatoiminta polkaistiin käyntiin Kausalassa joulukuun alussa. F-tyttöjen joukkue on aloittanut harjoituksensa syyskuun alussa. Harjoituksissa on valmentajien Hilla Martikaisen ja Kerttu Ikosen kanssa lajin alkeita opetellut kymmenkunta tyttöä.

Ensimmäisessä tapahtumassa Yrityksen joukkueen muodostivat Eevi, Elli, Emma, Heini, Netta ja Pihla. Jännitystä oli ilmassa sekä kentällä että katsomon puolella. Olihan tapahtuma monelle äidille, isälle, mummolle ja vaarillekin ensimmäinen. Hienosti pelaajat jaksoivat iloita ja oppia, kuunnella ja kannustaa.F-ikäisten sarjatoimintaa organisoi Lentopalloliitto ja turnaustapahtumia kutsutaan Tapahtumapäiviksi. Päivät sisältävät aina 2-3 ottelua ja niiden lisäksi jotain muuta liikunnallista ohjelmaa. Kausalassa kolmen pelikentän ympärille oli rakennettu temppurata, jota huilivuorossa olevat pelaajat saivat kiertää oman aikataulun ja innon mukaan. Taisi monella olla hiki päässä myös temppuradalla.

Ottelut pelataan kahden erän otteluina helpotetuilla säännöillä ja pehmopallolla. Erät päättyvät 15 pisteeseen. Tuloksia ei tapahtumista julkaista. Seuraava Tapahtumapäivä järjestetään Valkealassa heti vuodenvaihteen jälkeen.