B-tytöt välierä G 3
Julkaistu: 25.03.2023 21.18

Viikonloppuna pelattiin kotihallissa!

Tuloksena yksi voitto ja kaksi tappiota. Ensimmäiseen peliin lähdettiin haastamaan Kajoa. Peli ei lähtenyt meidän osalta sujuvasti käyntiin, eikä sitä saatu korjattua. Tämä aiheutti ikävän tappion 0-2. Seuraava peli oli Jujua vastaan. Lähdettiin heti ensimmäiseen erään hyvällä tsempillä, mikä näkyi pelin isolla parantumisella. Saimme helpohkosti 2-0 voiton. Viimeisessä pelissä oli vastassa LiTai. Peli oli ailahtelevaa molemmin puolin ja saimme kirittyä hienosti nimiimme jatkopisteille menneen ensimmäisen erän. Kovasta taistelusta huolimatta väsymyksen saattelemana hävisimme viimeiset kaksi erää. Tappio 1-2. Turnauksesta jäi käteen hyvä fiilis. Koko joukkueella oli hienoja suorituksia ja kotiyleisö oli mahtava! Kuvien ottaminen jäi jännityksen vuoksi vähäiseksi.