Ruokolahden Raju voitti Kausalassa lauantaina 7.3 pelatun lentopallon C-tyttöjen Aluefinaalissa PuMan tiukassa kolmen erän ottelussa 2-1 ja vei kultamitalit Ruokolahdelle. Kotijoukkue Yritys sijoittui kolmanneksi voittamalla pronssiottelussa Järvenpään Blues Volley 2-0.

Yritys aloitti lohkovaiheen Salpista vastaan mainiosti ja vei avauserän selvästi. Toisessa erässä alkoivat vaikeudet, kun ajatus ja liike pysähtyivät samalla kertaa. Salpis tasoitti isot numerot ja mentiin pikkuerään, mistä Yritys selviytyi lopulta voittajana.

Toisessa ottelussa PuMa ykköstä vastaan Yritys oli altavastaajana, vaikka sinnittelikin avauserän kohtuullisesti. Toisessa erässä joukkue jäi lähtökuoppiin ja uskon pettäessä oli PuMa karkasi helppoon voittoon.

Lohkokakkosena Yritys kohtasi välierässä oman lohkonsa voittaneen Ruokolahden, joka oli vastustajana PuMan luokkaa ja vei pelin 2-0.

Pronssiottelussa Blues Volleyta vastaan Yritys pääsi helpommalla ja hoiti molemmat erät ja sai käteensä lopulta Aluepronssit.

Viidenneksi pelasi Salpis ja kuudenneksi PuMan nuori nelosjoukkue.

Ruokolahden parhaana pelaajana palkittiin Eevi Lehmus, PuMasta Nea Subotic ja Yrityksestä Krista Kantola.

Riikka Ahosen valmentama Yrityksen pronssijoukkue pelasi turnauksen seuraavassa kokoonpanossa; Krista Kantola, Saara Huppunen, Silmu Cihangir, Helmi Karjalainen, Hilla Martikainen, Aada Laaksonen, Kerttu Niemi, Ansa Liikkanen, Sini Suikkanen, Anni Mattila, Kerttu Ikonen. Joukkueenjohtajana oli Pia Karjalainen.

IMG 20200307 WA0002