Yrityksellä on jäljellä kaksi ottelua naisten lentopallon 2B- noususarjassa ja ne molemmat pelataan kotisalissa. Ensimmäinen niistä on edessä jo ensi sunnuntaina myöhäisotteluna alkaen liikuntahallissa klo 18.00, kun vastustajana on Tapanilan Erän 2-joukkue.

Yritys on palautunut hiihtolomaviikosta terveenä ja KoLelle sunnuntaina kärsitty tappio on jo pyyhkäisty mielistä pois.

Erän ykköstykki on keskeltä ja kolmesta metristä vasemmallaan kovaa hyökkäävä Jenni Viinanen, jolle passipeli pitäisi eliminoida pahalla, mutta kenttään putoavalla syötöllä. Sen lisäksi Yrityksen vastaanotto on tärkeässä roolissa, sillä KoLe ottelussa Yrityksen parhaaan palkittu passari Nea Ojala on Erän vastaavaa edellä. Siinä Yrityksen yksi valttikortti ja toinen voisi olla sunnuntain äänekäs kotiyleisö, minkä toivotaan taas kerran nousevan selvästi toiselle sadalle.

Entiseen tapaan ottelun yhteydessä toimii kahvila, missä maksuvälineenä myös kortti. Arpajaisiin toivotaan rahavarausta, mutta otteluun yleisöllä on vapaa pääsy.

Yrityksen osalta viikonvaihde alkaa jo lauantaina, kun Yritys emännöi liikuntahallissa C-tyttöjen Etelä-Suomen mestaruusturnausta sijoista 1-6. Mukana ovat Yritys, 2x PuMa, Blues Volley Järvenpäästä, Salpis ja Ruokolahden Raju. Turnaus alkaa klo 10 ja mitalien jakoon päästään n. Klo 17.15.