Korson Veto oli epäkohtelias vieras viime sunnuntaina Kausalassa pelatussa naisten 2B noususarjan lentopallo-ottelussa. Lohkossa kolmantena oleva KoVe nuiji nuoren kotijoukkueen suoraan kolmessa erässä pistein 22-25, 15-25, 13-25.

Vieraat joutuivat koville vain avauserässä, missä Yritys pelasi tasaisen erän ja oli vielä tilanteessa 22-22 taistelussa erän voitosta. Loppupallot kuumensi nuorta kotijoukkuetta sen verran, että vieraat hoiti loput pisteet rutiinillaan.

Jatkossa tuttu perisynti, aloitusten vastaanotto, petti taas pahasti ja sen myötä hyökkäyksista puuttui tehot ja Yritys oli pelissä mukana vain hetkittäin. Niitä hetkiä nähtiin kolmannen erän alussa, kun Jenna Tuomaisen avuksi syntymäpäiväänsä viettänyt Joanna Puukka toi voimaa vaisuun verkkopeliin. Se oli kuitenkin hetkellistä, sillä vastaanottovirheet riisuivat Yrityksen lopullisesti voittotaistelusta.

Koulujen hiihtolomat ja sairaudet muuttivat Yrityksen kuusikkopeliä ainakin nimellisesti, kun kotijoukkue esitteli naisten sarjaan debyytin tehneen, vasta C-ikäisen Silmu Cihangerin, joka keskipelaajan roolissa kantoi paineet loistavasti. Silti joukkueen ykköseksi pelasi hienosti raatanut Nea Ojala, jonka passipeli olisi onnistuneen vastaanoton myötä tarjonnut hyökkääjille useitakin vaihtoehtoja.

Vieraiden paras oli niin ikään passarin tontilla onnistunut Outi Silventoinen, joka joukkueen kapteenina jaksoi patistaa joukkuetta myös puolustuspelissä.

 

Joanna Puukka varmistamassa Enni Sauvala ja Jenna Tapio

Yrityksen Joanna Puukan hyökkäystä varmistamassa libero Enni Sauvala ja Jenna Tapio. (Kuva; Petri Harjula).

 

Yritys KoVe parhaat pelaajat

Joukkueiden parhaina palkitut passarit, vas. Yrityksen Nea Ojala vierellään Korson Outi Silventoinen (kuva; Siiri Harjula).