Kausalan Yrityksen nuori naisten lentopallojoukkue aloitti Itä-Suomen vierailunsa kuvainnollisesti Rajun puristuksessa. Avauserästä selviydyttyään Yritys paransi otteitaan ja haastoi lopulta kotijoukkue Ruokolahden Rajun esittämään parastaan naisten 2B noususarjan ottelussa, mikä päättyi kotijoukkueen voittoon 3-0 (25-15, 26-24, 25-21).

Viidennestä peräkkäisestä tappiosta huolimatta Yritys on parantanut peliään kauden aikana ja pysyi nytkin ensimmäistä erää lukuun ottamatta Rajun kyydissä ollen toisessa erässä jo lähellä yllätystä.

Yrityksellä on B-tytöissä ja naisissa miltei sama ryhmä, missä kahta pelaajaa lukuunottamatta kaikki ovat B-tyttöikäisiä. Kun junnuturnaus ja naisten pelit osuvat perättäisille päiville, on valmennus kierrättänyt pelaajia niin, ettei kuormitus neljän viikkoharjoituksen päälle mene ylitse. Sillä tavoin joukkuetta pyritään kehittämään vuosiksi eteenpäin niin, että seurassa elänyt sananparsi ”mikä ei tapa, se vahvistaa” on muutakin kuin sananparsi.

Seuraavaksi naisjoukkue palaa kannustavan kotiyleisön eteen sunnuntaina 23. päivä helmikuuta, kun liikuntahallissa vastassa on Korson Veto.