B-tyttöjen ja naisjoukkueen tapaan Kausalan Yrityksen lentopallokausi jatkui viikonloppuna kahdella D-tyttöjoukkueella vieraskentille. Parikkalassa lauantaina pelatussa Aluesarjan turnauksessa Yritys Black voitti Mäntyharjun Virkistyksen 2-0, mutta hävisi turnauksen voittaja Kajo Hurricanelle, Parikkalan Urheilijoille ja Karkkilan Pojille samoin numeroin.

Turnauksen ykköseksi pelasi Kajo Hurricane, joka menetti vain pisteen Karkkilan Pojille. Kajon jälkeen seuraaville sijoille selvisivät Karkkila, Parikkala, Yritys ja MäVi.

Kati Backmanin valmentamassa joukkueessa pelasivat Martta Huppunen ©, Hertta ja IirisNiemi, Minttu Peltola ja Saana Tapio.

D-tyttöjen Aluesarjaa pelattiin myös Korialla, missä kotijoukkue Ponsi Black hallitsi tapahtumia voittamalla kaikki kolme otteluaan 2-0. Yritys Red pystyi Ponsi-tappion jälkeen voittamaan PuMan 2-joukkueen 2-1 ja Naararasleijonat 2-0 sijoittuen Ponnen jälkeen kakkoseksi ennen PuMaa ja NaLea.

Yritys Red muodostui nimistä Aada Romppainen, Viivi Laaksonen, Noora ja Oona Ojala sekä Martta Leiramo valmentajaan Salla Ojala.