Kausalan Yrityksen C-tytöt aloitti kevätkauden Lempäälässä, missä kotijoukkue Lempo Volley vei D-poolin lentopalloturnauksen puhtaalla pelillä ennen Loimaan Jankkoa. Yritys oli edellä mainittuihin verrattuna jäljessä ennen kaikkea aloituksissa ja hyökkäyspelissä.

Päivän kolmannessa ottelussa Yritys hoiti Järvenpään Blues Volleyn suoraan 2-0 ja varmisti paikkansa D-poolissa myös seuraavaan turnaukseen.

- Säilyminen D-poolissa varmisti myös Yrityksen paikan välierävaiheeseen, Suomen 28 parhaan C-tyttöjoukkueen kerhoon -, kertoi joukkueen lainavalmentajana toiminut Katja Backman.

Yritys pelasi joukkueella Saara Huppunen, Silmu Cihangir, Krista Kantola, Hilla Martikainen, Kerttu Niemi, Kerttu Ikonen, Ansa Liikkanen, Aada Laaksonen, Sini Suikkanen, Anni Mattila ja Helmi Karjalainen. Joukkueenjohtajana oli Pia Karjalainen.

 

E-tytöt ”kiusasi” poikajoukkueita

Yrityksen E-tytöt jatkoivat lentopallokautta sekä kotona, että vieraissa. Kotiturnauksessa Tähdet sai vastaansa vain poikajoukkueita, mutta selviytyi hienosti. PuMa Kingin ja Starin Yritys voitti 2-0 ja Magicin kanssa pisteet jaettiin 1-1 tasapelillä. Vain Parikkalan hyvin liikkunut poikajoukkue oli niukasti parempi, kun erät päättyivät 23-25, 21-25. Näillä tuloksilla Maija Leivon valmentamat Tähdet jatkaa viiden joukkueen lohkossa toisena vain pisteen jäljessä johtavaa PuMa Magiciä.

E-tyttöjen Pandat avasi kauden Leppävaarassa, missä pelasi Tiikerisarjan turnauksessa kolme ottelua. Avauksessa tasapeli vahvaa Espoo Lentistä vastaan oli mainio esitys, mutta sitten otteet hieman herpaantuivat, sillä Salpis Girls oli tällä kertaa selvästi prempi.

Kolmannen ottelun Yritys aloitti ViLePan poikia vastaan hienosti, vei ensimmäisen erän 25-19, mutta joutui toiseen erään loukkaantumisen myötä ilman vaihtopelaajaa, mikä hämmensi joukkuetta ja Vihti tasoitti erävoitolla pelin numeroihin 1-1.

Lohkon ykköseksi nousi Espoo ennen Salpista ja ViLePan tyttöjä, jotka kaikki pisteen eroin. Kolmikon takana tasapisteissä ovat ViLePan pojat ja valmentajana urakoineen Maija Leivon Yritys Pandat joukkueella Kiira Haukkavuori, My Kilkki, Moona Kostiander, Nea Turunen.

Yritys E t Taehdet

Näin näyttävästi Yritys Tähdet tuuletti voittoja poikajoukkueista. Vas. Sofia Hoikkala, Emilia Leivo, Lotta Hyypiä, Peppi Peltola ja Ellen Julkunen. (kuva; Riikka Ahonen)