Kausalan Yrityksen D-tyttöjen lentopallojoukkueet Black ja Red matkustivat viikonloppuna Alueturnauksiin Mäntyharjulle ja Ruokolahdelle. Tuloksena seitsemästä ottelusta oli kolme tasuria, kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Mäntyharjulla Black hävisi vain ylivoimaiselle Vantaan Lentopallolle ja taisteli tasapelit Ponnen, Salpiksen ja MäVi Blackin kanssa.

- Ilahduttavaa oli tyttöjen liikkuva peli ja pyrkimys kolmeen kosketukseen, mitkä usein päätettiin hyökkäyslyönteihin. Myös MäViä vastaan tappioasemasta erävoittoon lähtenyt kiri yllätti myönteisesti -, kertoi valmentaja Kati Backman, jonka joukkueessa pelasivat Martta Huppunen, Mia Laiho, Iiris Niemi, Hertta Niemi, Minttu Peltola ja Saana Tapio.

Yritys Red pelasi Ruokolahdella kolmessa ottelussa yhdeksän erää voittaen PuMa 2:n ja Ruokolahden Rajun 2-1. Päivän kolmannessa ottelussa Parikkalan Black vei pisteet niin ikään numeroin 2-1. Näin Salla Ojalan valmentama Yritys otti turnauksessa Parikkalan jälkeen kakkossijan ennen PuMaa ja Rajua. Joukkueessa pelasivat Aada Romppainen, Noora Ojala, Oona Ojala, Kiia Korhonen ja Martta Leiramo.