Hämeenlinnan Pallokerho hallitsi Kausalan Yrityksen järjestämää B-tyttöjen pooliturnausta lauantaina. HPK voitti kaikki kolme otteluaan, mutta joutui Yrityksen kanssa painimaan aina pikkuerää myöten ennen kuin 2-1 voitto ratkesi.

Korian Ponnen ja Haminan Arsin yhdistelmäjoukkue sijoittui toiseksi voittamalla selityksittä Yrityksen ja Kimmo Volleyn 2-0. Varsinkin Yritystä vastaan Leena Leiniön valmentama yhdistelmäjoukkue pelasi tasapainoiset erät, missä hyvää puolustusta seurasi vahvasti päätetyt hyökkäykset.

Yrityksen hyvät hetket nähtiin Hämeenlinnaa vastaan, mutta muuten mentiin alle kykyjen. Ponsi/Arsi ottelusta odotettiin enemmän, mutta joukkueen voitontahto oli kadoksissa. Osin se johtui vastustajan hyvyydestä puolustuksessa, mutta myös vastahyökkäyksistä, joihin ei löydetty tarvittavia tehoja. Kun syötön vastaanotossakin oli ongelmia, jäi valmennukselle paljon miettittävää.

Päivän päätteeksi Yritys löi jo ennalta huonoimman vastustajan Kimmon, mihin riitti lähinnä rutiinisuoritus. Riemun kiljahduksiin ei siinäkään ollut aihetta ja valmennus ymmärsi, että joukkueen on haettava uutta ilmettä alemmasta poolista.

Katja Backmanin valmentamassa joukkueessa pelasivat Erika Sauvala, Siiri Karjalainen, MeriOjanen, Viivi Ojala, Siiri Harjula, Iida Luoma-aho, Nea Ojala, Jenna Tapio, Enni Sauvala, Joanna Puukka ja Jenna Tuomainen, jonka valmennus valitsi myös ”turnauksen teräväksi”.