Kausalan Yrityksen C-tytöt pelasi mallikkaasti 3-poolin lentopalloturnauksessa Outokummussa. Kahdella 2-0 voitolla ja yhdellä 1-2 tappiolla Yritys vei eräsuhteen ansiosta lohkovoiton ja nousi tasoltaan entistä kovempaan 2-pooliin.

Turnauksen avauksessa Yritys taisteli Korpilahden Pyrintöä vastaan kolme erää, joista voitti ensimmäisen 26-24. Toisen erän vei Korpilahti 22-25 ja kolmannenkin niukasti 13-15.

Seuraavassa ottelussa Outokummun Partion Yritys pystyi voittamaan hyvällä pelillä kahdessa erässä 25-21, 25-23.

Kun Yritys selvitti viimeisessä ottelussaan Rautalammin Urheilijat niin ikään 2-0 (25-11,25-20), jäi joukkueella jännitettävää viereisen kentän Partio-Pyrintö otteluun. Sen tulos oli Yritykselle myönteinen, sillä Partio voitti 2-1 ja näin kolme joukkuetta oli neljässä pisteessä. Yritys oli lopulta turnauksen ykkönen erin 5-2, Partio kakkonen 4-3 ja Pyrintö kolmas erin 5-4. Rautalampi jätettiin neljänneksi.

Riikka Ahosen valmentamassa Yrityksessä pelasivat Saara Huppunen, Silmu Cihangir, Helmi Karjalainen, Krista Kantola, Hilla Martikainen (libero), Kerttu Niemi, Ansa Liikkanen, Sini Suikkanen ”C”, Anni Mattila ja Kerttu Ikonen. Joukkueenjohtajana Pia Karjalainen ja huoltajana Leena Ikonen.