Ruokolahden Rajun alku naisten alemman 2-sarjan ottelussa kotijoukkue Kausalan Yritystä vastaan oli sunnuntaina seuranimen mukaisesti raju. Hurjalla syötöllä peliin tullut Raju osasi myös hyökätä ja Yritys oli niin sanotusti sillassa.

Pitkän erätauon jälkeen Yritys sai kuitenkin uuden vaihteen, millä herätti myös lähes 100-päisen yleisön kamppailuun mukaan. Oma syöttö vaikeutui ja nyt myös vastaanotto parani, mikä merkitsi hyökkäyksiin lisää painoa. Kolmannen erän voittolukemat 25-21 antoi joukkueen taistelulle lisäpotkua myös neljänteen erään.

Taistelu päättyi lopulta 1-3, kun neljäs erä päättyi kovan taistelun jälkeen Rajulle 23-25. Silti ottelun loppu antoi useine vaihtoineen Yrityksen nuorelle joukkueelle tarvittavaa itseluottamusta vuodenvaihteen jälkeen jatkuvalle sarjalle, missä varmuudella nähdään myös uusia ja mielenkiitoisia vastustajia.

Yrityksen parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti vaihtojen kautta paikkansa kuusikossa täyttänyt Jenna Tuomainen, jonka rohkeat ratkaisut toivat tukun tärkeitä pisteitä voitetussa kolmannessa ja myös neljännen erän pitkittämisessä. Loppua kohden parantuneen vastaanoton myötä myös passarit pääsivät tasolleen ja varsinkin Nea Ojala, joka syöttöputken lisäksi löysi myös Laura Lintukankaan hyökkäysten pistenikkariksi.

Ruokolahden Rajun pitkän ja laadukkaan joukkueen parhaana pelaajana palkittiin kovaa jälkeä verkon laidoilla ja syöttökulamassa tehnyt toisen polven lentopalloija Eevi Lehmus.

 

Yritys Raju parhaat

Ottelun parhaat, Eevi Lehmus ja Jenna Tuomainen.