Lentopallon alemmassa 2-sarjassa pelaava nuorekas Yrityksen naisjoukkue palasi kotisalissaan voittokantaan sunnuntaina. Vastassa ollut Karhulan Veikot huojutti ottelun alussa syötöillään Yrityksen vastaanottoa ja piti pitkään kotijoukkuetta pihdeissään. Yritys nousi kuitenkin ahdingosta, sai oman hyökkäyspelinsä kulkemaan ja vei avauserän numeroin 25-21.

Jatkossa Yrityksen peli vapautui ja yleispelaajat Joanna Puukka ja Laura Lintukangas saivat 4-paikalle riittävän tarjoilun, mistä hyökkäsivät pisteitä isolla prosentilla. Kun samaan aikaan saatiin onnistumisia myös verkon keskeltä, sai yleisö sitä mitä halusi. Se näkyi toisen erän lukemin 25-14.

Kolmannessa erässä Yrityksen tahti jatkui, mutta nyt saatiin apuja vielä syöttökulmasta, mistä loukkaantumisen jälkeen kehään palannut Siiri Karjalainen oli ässäsyöttöineen yksi 25-11 päättyneen erän ratkaisijoista.

Yrityksen parhaana palkittiin hurjan pistemäärän hyökännyt Joanna Puukka ja Veikkojen parhaana juonikas passari Nea Salmikivi.

Voitostaan huolimatta Yritys ei pystynyt parhaimpaansa. Ulospäin peli näytti alussa saamattomalta, mutta parani toki loppua kohden, missä onnistumisista osattiin myös nauttia. Siitä ja voitosta huolimatta joukkueesta paistoi henkinen väsymys, mikä saattoi johtua viikon neljän harjoituksen lisäksi lauantaisesta B-tyttöjen Pooliturnauksesta Maskussa. Liika on sentään liikaa, kun puhutaan teini-ikäisistä nuorista.

Nyt joukkue on ollut helpommalla ja ensi sunnuntaina 8.12 Yrityksen vire pitää olla parhaimmillaan, sillä Kausalaan saapuva Ruokolahden Raju johtaa alempaa 2-sarjaa puhtaalla pelillä. Iso peli on siis tiedossa ja yleisölle on jälleen vapaa pääsy.

Yritys pelasi kokoonpanolla Joanna Puukka, Nea Ojala, Viivi Ojala, Niina Hutri, Iina-Lotta Kuisma, Iida Luoma-aho, Meri Ojanen, Jenna Tuomainen, Siiri Karjalainen, Jenna Tapio, Anna Ikonen, Laura Lintukangas sekä liberot Erika ja Enni Sauvala. Yrityksen valmentajana Katja Backman, joukkueenjohtajana Leena Ikonen ja huoltajana Siiri Harjula.

Yritys Veikot parhaat

Otteluisäntä Arcos Oy palkitsi parhaina pelaajina Yrityksen Joanna Puukan (vas) ja Veikkojen Nea Salmikiven.