Yrityksen C-tytöt aloitti lentopallon pooliturnaukset kotisalissaan kahdella voitolla, mikä riitti kakkossijaan ja säilyttämään paikkansa D-poolissa.

Useiden sairastapausten ja loukkaantumisten takia joukkueen iskuvoimasta oli iso osa poissa, mikä näkyi ennen kaikkea Järvenpään Blues Volleyta vastaan, mikä kahden yli-ikäisen voimin otti verkon haltuunsa ja vei pelin suoraan 2-0 (25-20, 25-21).

Yritys hoiti päivän aluksi Valkelan Kajon selvin numeroin 25-8, 25-12, mutta joutui Koiviston Iskua vastaan ylitöihin, kun Isku vei avauserän lukemin 25-23. Jatkossa valmentaja Riikka Ahosen ohjeet menivät perille ja parantuneella pelillä Yritys vei toisen erän 25-21 ja kolmannen jo selvästi 15-8.

Yritys pelasi joukkueena hyvin ja rakensi pelinsä kahden hyvän hyökkääjän, Krista Kantolan ja Sini Suikkasen varaan. Muut taisteli kentällä urhoollisesti ja vaikeutti vastustajien peliä hyvillä syötöillään. Vastaisuudessa, kun koko joukkue on terveenä koossa, voidaan odottaa jopa nousua ylempään pooliin.

Jo mainittujen lisäksi joukkueessa pelasivat Kerttu ikonen, Helmi Karjalainen, Hilla Martikainen, Ansa Liikkanen, Aino Salo ja Saara Huppunen.

 

Hilla Martikainen Iskun torjunta

Yrityksen Hilla Martikainen läpäisee Koiviston Iskun torjunnan. Varmistamassa Krista Kantola, Sini Suikkanen sekä Ansa Liikkanen.