Kausalan Yrityksen nuori naisjoukkue kärsi toisen peräkkäisen tappion naisten alemmassa 2-sarjassa, kun lohkoa johtava Ruokolahden Raju oli Parikkalassa pelatussa ottelussa liian raju. Ottelussa Yritys pysyi kuitenkin ajoittain hyvin vastustajan kyydissä eikä Kimmo-ottelun romahdusta päässyt syntymään. Sarjapisteet jäivät kuitenkin 3-0 (25-19, 26-24, 25-18) lukemin Ruokolahden haaviin.

Yritys joutui tähänkin otteluun useiden sairastapausten rasittamana. Se näkyi parhaiten toisessa erässä, missä Yritys oli jo eräpallotilanteessa, mutta menetti sen ja lopulta koko erän.

- Meidän vastaanottopeli ja oma aloitus ovat edelleen hakusessa ja helpot virheet kostautuvat kovalla tavalla Rajun tapaista joukkuetta vastaan-, summasi Yrityksen valmentaja Katja Backman, joka oli kuitenkin pelin muihin osa-alueisiin suhteellisen tyytyväinen.

Backman odottaa joukkueensa parantavan vielä paljon, kun alkavan tauon aikana saadaan kaikki pelaajat mukaan.

Ristiinan Urheilijoiden luovuttua sarjasta Yritys marssii seuraavaan otteluun vasta 17. päivä marraskuuta. Se on samalla joukkueen ensimmäinen kotiottelu ja viiteen vuoteen ensimmäinen naisten sarjan ottelu Kausalassa. Kun vastassa on Kimmo Volley Lahdesta odotellaan lentopalloväen ja kannustusjoukkojen kerääntyvän hallille sankoin joukoin, varsinkin, kun Yritys tarjoaa pelin ilmaispelinä.

Rajua vastaan joukkueessa pelasivat Erika Sauvala, Anna Ikonen, Meri Ojanen, Viivi Ojala, Jenna Tuomainen, Nea Ojala, Siiri Harjula, Iida Luoma-aho, Niina Hutri, Jenna Tapio, Enni Sauvala ja Iina-Lotta Kuisma. Joukkueen valmentaja Katja Backman ja joukkueenjohtajana Leena Ikonen.