Yrityksen E-tyttöjoukkue, Pandat, vieraili sunnuntaina 6.10 Hollolassa ikäluokan Tiikerisarjan avauksessa ja teki vastustajistaan selvää jälkeä. Voitot Artamista, Salpiksen Girlsistä ja Lionsista tuli vakuuttavilla 2-0 voitoilla.

Näin Yritys Pandat nousi lohkonsa kärkeen takanaan Salpis Girls, Lions ja perää pitävä Imatran Artami.

Kati Backmanin valmentama Yritys Pandat pelasi joukkueella Lotta Hyypiä (C), Moona Kostiander, Kiira Haukkavuori ja My Kilkki. Joukkueen huoltajana oli Viveca Hyypiä.

Yrityksen Tähdet matkusti lauantaina Parikkalaan, missä Aluesarjan turnauksessa kohtasivat vain poikajoukkueita. Kovasta vastuksesta huolimatta Tähdet pysyi Parikkalan Urheilijoiden Mustia vastaan hyvin mukana, vaikka ottelu lopulta kääntyikin kotijoukkueen 2-0 voittoon. Eräpisteissä 28-26 ja 25-23 oli jopa trillerin aineksiä.

Jatkossa Yrityksen pelaajarinki pieneni sairastumisen myötä ja toinen peli menikin asiaa surkutellessa ja PuMa Volleyn Pro pojat kuittasi selvän 2-0 voiton eräpistein 25-16, 25-16.

Yritys Tähdet löysi pelivireen uudelleen ja päihitti PuMan Magic-joukkueen selvästi 2-0 ja nousi vielä viimeisessä ottelussa PuMan Punaisistakin taisteluvoittoon 2-1 pikkuerän päättyessä Yritykselle hienon taistelun ansiosta 16-14.

Lohkon kärkeä pitävän PuMa Pron jälkeen seuraavat PaU Musta, Yritys Tähdet, PaU Punaiset ja PuMa Magic.

Tähdet pelasi joukkueella Emilia Leivo, Enna Peltola, Peppi Peltola ja Sofia Hoikkala. Valmentajana oli Maija Leivo ja joukkueenjohtajana Heli Peltola.