Kausalan Yrityksen C-tyttöjoukkue aloitti virallisen lentopallokauden Hollolassa viime viikon sunnuntaina. Menestys oli täydellinen, sillä kolmesta ottelusta tuliaisena oli yhtä monta voittoa. Avausottelun ensimmäisen erän kotijoukkue Salpista vastaan Yritys voitti selvästi 25-16, mutta toisessa erässä Salpis oli jo eräpallotilanteessä, mistä Yritys nousi valmentaja Riikka Ahosen ottaman aikalisän jälkeen erä- ja otteluvoittoon 26-24.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Korian Ponsi, joka ei pysynyt Yrityksen kyydissä, kuten numerot 25-15, 25-11 osoittavat.

Päivän kolmas ottelu Järvenpään Blues Volleyta vastaan alkoi Yrityksen osalta jähmeästi ja Blues veikin avauksen 22-25. Jatkossa tahti muuttui, kun Yritys tasoitti isot numerot toisen erän komeasti 25-13 lukemilla. Kolmas erä oli sekin Yrityksen hallintaa ja päättyi numeroissa 15-7.

Yrityksen takana lohkossa seuraavat Blues Volley, Salpis ja Ponsi.

Riikka Ahosen valmentamassa joukkueessa pelasivat Saara Huppunen, Aino Salo, Sini Suikkanen (C), Helmi Karjalainen, Anni Mattila, Krista Kantola, Hilla Martikainen, Aada Laaksonen, Kerttu Niemi, Ansa Liikkanen ja Kerttu Ikonen. Joukkueenjohtajana Pia Karjalainen.