Kausalan Yrityksen perinteikäs beach-turnaus kasattujen perheiden välillä päästiin ensimmäistä kertaa pelaamaan kahdella viime syksynä uusitulla kentällä. Tuplamäärä kenttiä olikin nyt tarpeen, sillä joukkuemäärä nousi viime vuoden viidesta peräti yhdeksään ja mukana ensi kertaa osallistujia myös Korialta. Joukkuita kerättiin joko perheistä, sukulaisista tai hyvistä ystävistä ja kenttien lisääntyessä turnaukselle saatiin melkoinen potku tuleville vuosille.

Viime vuoden tapaan sadekuurot kastelivat pelaajat, mutta turnauksen tunnelmaan ne eivät pystyneet, eivät myöskään voittajajoukkueeseen, mikä tälläkin kertaa oli Team Bätmän. Backmanien sukujoukkueeseen kuuluivat Katja Backman, Siiri Harjula ja ”ottotyttönä” pelannut Anna Ikonen. Muut mitalisijat menivät Korialle, kun Yrityksessäkin vaikuttaneet Uosukaiset otti hopeaa ja Myllymäet pronssia. Kolmikon takana Notkeat Rotat, Niemet Karilla, Fantastic Six, Peltolat, Ojalat ja Turuset tekivät turnauksesta menestyksen, mikä antoi Yrityksen lentopallojaostolle vahvat eväät kehittää turnausta edelleen, mutta kuitenkin hienon harrastuksen ehdoilla.

Perhebeach ei ole pelkästään pelitapahtuma, sillä pukeutumisellakin on turnauksessa oma roolinsa. Tällä kertaa ykkösasuun pukeutui Fantastic Sixin Pia Tuomainen, vaikka ihon väri ei kaikilta osin kestänytkään vesikuurojen huuhtelua.

IMG 20190815 WA0000 Pia beachissae