Ylipitkästä matkasta huolimatta Rovaniemen Power Cup toteutti Yrityksen viiden joukkueen unelmat. Joukkueet muodostivat yhtenäisen rintaman, mikä tuotti mainion kokonaisuuden. Pelitkin menivät vähintään odotetusti ja vähän ylikin, kun C-tyttöjen ykkösjoukkue taisteli kovimmassa 28 joukkueen Supersarjassa sijalle 12. Se oli Yrityksen joukkueilta kovin saavutus, sillä Supersarja oli jälleen kerran se mittapuu, missä parhaat kohtasivat.

Hyviä ja samansuuntaisia sijoituksia kirjattiin myös muille. Tsemppisarjassa pelanneet B-tytöt sijoittuivat sijalla 11, kun joukkueita oli yhteensä 33.

Nuoremmat C-tytöt ja D-tytöt pelasivat joukkuerikkaissa Tsemppisarjoissa sijoille 12 (73) ja 24 (89). E-tytöt sijoittuivat tsemppisarjassa sijalla 41, kun joukkueita oli kaikkiaan 67.

Otetaan matkasta paloja B-tyttöjoukkueen päivityksestä niin matkasta kuin oman joukkueen peleistäkin.

Matka Rovaniemelle alkoi hyvissä fiiliksissä jo keskiviikkoaamuna jatkuen noutopöytään Viitasaarelle ja edelleen Limingan kautta Rovaniemelle ja majoitukseen.

Torstain ruokailun jälkeen käynnistyi ensimmäinen peli tuttua Kimmo Volleyta vastaan, minkä hoidimme numeroin 2-1. Iltapäivän toisessa ottelussa Ristiinan Urheilijat oli samoin numeroin parempi, kun voitti pikkuerän lukemin 15-12.

Perjantain pelit alkoivat jo aamuyhdeksältä. Neljän pelin jälkeen voitot ja tappiot olivat tasan, joten voitiin hyvillä mielin siirtyä ruokapatojen ääreen, minkä jälkeen uni maittoi makeasti.

Lauantaina pelattiin oikein urakalla, peräti viisi ottelua. Vampulan Urheilijat oli heränneet iltapäivään pirteämmin vieden pelin 2-0.

Iltapäivän toisessa ottelussa kohdattiin Team AK, joka pyristeli kaikki kolme erää ennen kuin Yritys sai nauttia 2-1 voitosta. Ilta oli kuitenkin vasta nuori, sillä edessä oli vielä kolme ottelua. Ensimäisessä Siilinjärven Lentopallo taittui Yrityksen käsittelyssä kahdessa erässä, mutta illan myöhäisottelussa Loimaan Jankko nousi tappiotilanteesta 2-1 voittoon.

Lauantaille merkitty peli Hämeenlinnaa vastaan päättyi vasta sunnuntain puolella ja päättyi Hämeenlinnan 2-0 voittoon.

Olimme silti tyytyväisiä kokonaispanokseen, sillä sunnuntaiaamulle jäi enää sijoitusottelu Kauhavan Wisaa vastaan klo 11.00. Yritys vei avauserän, mutta toisessa Kauhava nousi peliin mukaan ja vei erän 28-26. Pikkuerä oli loistava päätös tämän vuoden Powerille. Kauhava johti jo 8-2, mutta Yritys kaivoi jostain taisteluhengen ja syötön, millä mursi vastustajan pelin. Loppu oli koko joukkueen hurjaa taistelua, millä kairasimme loistavan päätöksen ja sijoituksen 11 B-tyttöjen Tsemppisarjassa.

Paluumatka alkoi riemnun sävyttämänä ja reippailla tuuletuksilla, kunnes viimeinen vastustaja sai kahden ”aikalisän” jälkeen otteen. Se ote oli uni, mistä heräsimme elämyksiä antaneen reissun jälkeen onnellisina kotisatamassa, Kausalan torilla klo 01.50.