Keskiviikko 5.6.

Matka Rovaniemelle alkoi aamulla seitsemältä rauhallisissa merkeissä. Fiilis oli hyvä ja matkan ensimmäinen kohde oli ABC Viitasaari ja sen noutopöytä. Sen jälkeen ajoimme taas jonkin matkaa ja seuraava pysäkki oli ABC Tupos. Sieltä ajoimme suoraan Rovaniemelle. Majoituskoululle päästyämme majoituimme kahteen luokkahuoneeseen. Nukkumapaikkojen löydyttyä oli päivä jo pulkassa. 

 

Torstai 6.6.

Torstaina alkoi ensimmäinen virallinen pelipäivä Power Cupissa. Aamulla saimme nukkua vähän pidempään ja valmistautua rauhassa päivään koululla. Kun kaikki alkoi olla valmista lähdimme pelipaikalle bussillamme. Ennen pelejä kävimme syömässä paikan päällä. 

Meidän ensimmäinen peli alkoi 12:00 ja vastassa oli KiVo. Ensimmäinen erä ei ihan sujunut omalta osaltamme ja teimme paljon omia virheitä ja näin ollen KiVo voitti ensimmäisen erän 25-13. Toisessa erässä saimme oman pelin kulkemaan ja omia onnistumisia, jolloin voitimme erän 25-14. Peli jatkui kolmanteen erään. Kolmannen erän hoidimme itsellemme 15-9 jatkamalla samanlaista peliä, kuin pelasimme toisessa erässä. Voitimme ensimmäisen pelimme siis 2-1! 

Ensimmäisen pelin jälkeen meillä oli vähän vapaata aikaa joten lepäsimme, söimme ja katselimme muiden pelejä. Päivän toinen ja viimeinen peli alkoi 16:00. Vastaan asettui RU. Ensimmäisen erän voitimme hyvällä omalla pelillä 25-18. Toisessa erässä vastustajamme peli alkoi myös sujua paremmin ja me aloimme vähän hyytyä. RU lähti viemään erää ja voitti sen 25-20. Viimeinen erä oli tiukka, mutta vastustaja oli kuitenkin vähän parempi kuin me ja voitti erän 15-12. Hävisimme toisen pelimme 1-2. 

Rankan pelin jälkeen lähdimme syömään. Tämän jälkeen olisi alkanut avajaiset, mutta päätimme mieluummin mennä koululle suihkuun ja keräämään voimia seuraaviin päiviin.

 

Perjantai 7.6.

Toinen pelipäivä alkoi aikaisin. Ensimmäinen peli alkoi klo 9:00 Alajärven Ankkureita vastaan. Peli oli tiukka ja pisteitä tuli vuorotellen. Molemmat joukkueet esittivät hyvää peliä, mutta molemmat erät päättyivät Ankkureille 25-23. 

Toinen peli alkoi klo 11:00 HaHe:a vastaan. Ensimmäinen tiukka peli oli takana, ja HaHe sai hieman Yritystä paremman otteen pelistä. Ensimmäinen peli päättyi vastustajan voittoon 25-18. Toiseen erään petrasimme hieman, mutta HaHe vei senkin voittolukemin 25-20.

Kolmas peli Koikua vastaan alkoi klo 14:00. Jo ensimmäisessä erässä Yritys sai hyvän asenteen päälle ja omalla peruspelillä voitimme ensimmäisen erän 25-18. Ensimmäisen erän asenne ja varma peruspeli säilyi, ja toinen erä päättyi meille selkein lukemin 25-9. 

Viimeiseen peliin lähdimme vain kuudella pelaajalla ilman liberoa. Päivän kolme peliä painoivat jaloissa, mutta olimme silti vastustajaa vahvempia. Ensimmäinen erä päättyi meidän voittoomme lukemin 25-10. Toisessa erässä hyökkäyskuviot toimivat ja voitimme sen lukemin 25-14.

Päivän saldona siis kaksi häviötä ja kaksi voittoa. Viimeisen pelin jälkeen lähdimme syömään, ja siitä takaisin koululle. Rankan päivän jälkeen uni maittoi kaikille hyvin.

 

Lauantai 8.6. 

Päivän ensimmäinen peli oli merkitty alkamaan klo 13.00, mutta pelien ollessa jo tässä vaiheessa myöhässä, alkoi peli myöhemmin. 

Yritystä vastassa oli Vampulan Urheilijat. Vastus oli kova, vieden molemmat erät itselleen ja päättäen pelin VU 2-0. 

Yrityksen seuraava peli klo 15.00 alkoi jälleen myöhässä. Yrityksellä oli vastassaan Team AK. Peli alkoi Yritykselle voittoisasti 25-20. Toisessa erässä vastustaja alkoi kiristämään tahtiaan vieden erän itselleen 23-25. Yritys meni kolmanteen erään voittoisalla asenteella ja tahdolla pelaamaan vieden erän ja peli lukemin 15-12.

Päivän kolmannen pelin SeLe:ä vastaan piti alkaa 19:00, mutta pelit olivat jo melkein tunnin myöhässä, joten saimme vähän enemmän lepoaikaa. Lopulta saimme pelin käyntiin. Ensimmäisessä erässä oma peli ei oikein sujunut ja teimme paljon omia virheitä. Voitimme ensimmäisen erän kuitenkin pienen loppujännityksen kautta 29-27. Toisessa erässä pääsimme pelaamaan jo parempaa omaa peliä ja voitimme sen 25-22. Voitimme siis SeLe:n suoraan 2-0. 

Seuraava 21:00 alkava peli oli Jankkoa vastaan. Tämäkin peli alkoi hieman myöhemmin kuin piti. Ensimmäisessä erässä peli sujui erittäin hyvin ja voitimmekin sen 25-14. Toisessa erässä väsymys alkoi näkyä ja virheitä tuli enemmän, jonka seurauksena Jankko vei sen lukemin 25-18. Kolmannessa erässä virheitä tuli yhä enemmän ja taistelutahtoa ei enää oikein löytynyt. Jankko voitti viimeisen erän 15-8 ja myös koko pelin 2-1. Pelin jälkeen tunteet olivat hieman pinnassa ja vielä oli edessä yksi peli. 

Päivän viimeinen peli oli Hämeenlinna/Kerho BT:tä vastaan 23:00. Peli alkoi vasta lähes keskiyöllä. Ensimmäisessä erässä peli hieman tökki ja omia virheitä tuli. Näin ollen vastustaja oli kovempi ja vei erän 25-12. Toisessa erässä peli parani ja alkoi kulkea jo paremmin, mutta lopussa hyydyimme. Hämeenlinna voitti toisen erän lukemin 25-21 ja samalla koko pelin 2-0. 

Olimme kuitenkin tyytyväisiä suoritukseemme rankan päivän jälkeen, sillä huomenna pelaisimme B-tyttöjen tsemppisarjassa sijoista 11-12.

 

Sunnuntai 8.6.

Viimeinen päivä Rovaniemellä alkoi rauhallisella aamulla. Päivän ensimmäinen ja samalla koko turnauksen viimeinen peli oli merkattu alkavaksi vasta klo 11 Kauhavan Wisaa vastaan. 

Hoidimme ensimmäisen erän peruspelillä. Muutamat väsymyksestä johtuvat virheet eivät näkyneet kuitenkaan pahasti erän tuloksessa. Erä päättyi siis meille pistein 25-14.

Toinen erä olikin paljon tiukempi. Wisa pääsi aamukankeudestaan eroon ja edessä oli jopa jatkopisteille menevä erä, jonka Kauhava lopulta vei lukemin 26-28.

Vuorossa oli kolmas erä. Kauhava aloitti vahvasti johtaen erää puolten vaihtoon asti reilusti, jopa lukemin 2-8. Saimme pisteen ja siitä lähti kova kirivaihe päälle. Kapteenimme Anna Ikonen syötti kavennuspisteet joukkueemme avulla ja näin ollen olimme mukana taas erässä. Peli oli tiukkaa ja pisteitä tuli vuorotellen, kunnes hyvällä pelillä kairasimme voiton erästä ja koko pelistä. Erä päättyi 15-10 ja sijoituksemme B-tyttöjen tsemppisarjassa oli 11. 

Hyvillä mielin lähdimme pakkaamaan majoituskoululle ja valmistautumaan kotimatkaan.

Ajomatka Rovaniemeltä Kausalaan kesti kymmenen tuntia ja pysähdyimme kahdesti. Matka oli pitkä ja väsymys kova, joten uni matkalla tuli tarpeeseen. Saavuimme loistavan reissun jälkeen Kausalan torille noin klo. 1.50.