Yrityksen tyttöjen lentopallojoukkueet päättivät kautensa perinteiseen tapaan haastepelien tunnelmissa, missä pelaajat halusivat mitata taitonsa vanhempiaan vastaan. Illan aikana nähtiin tasaisia vääntöjä, mitkä sytyttivät myös katsomo-osan paitsi kannustuksiin myös vanhempien vaikeuksien saattelemiin riehakkaisiin naurun remahduksiin. Tärkeintä kuitenkin oli, että niin kentälllä, kuin katsomossakin oli hauskaa ja sitä riitti.

Pelien päätyttyä oli tarjolla kahvia, mehua ja pikku purtavaa sekä joukkueiden tsemppareiden sekä ahkerimpien talkoolaisten palkitsemiset. Valmentajia ja joukkueenjohtajia Kausalan Yritys muisti kiitoksin ja lahjakortein.

Tsemppipelaajat kaudella 2018-12019, E-tytöt; Neea Turunen ja Peppi Peltola, D-tytöt: Aada Romppainen, Viivi Laaksonen ja Ansa Liikkanen, C-tytöt: Sini Suikkanen ja Jenna Tapio sekä B-tytöt: Siiri Karjalainen.

Ahkerina talkoolaisina palkittiin Minttu Peltola, Saara Huppunen, Enni ja Erika Sauvala, Helmi ja Siiri Karjalainen, Jenna Tuomainen, Siiri Harjula sekä Kerttu ja Anna Ikonen.

Lisäksi C-tyttöjen 1-joukkueen pelaajat saivat diplomit hyvästä SM-menestyksestä (finaaliturnaus). Superdiplomilla palkittiin Helmi ja Martta Peltola ansiokkaasta osallistumisesta, pallotyttöinä toimimisesta ja hyvästä käytöksestä E-tyttöjen harjoituksissa.

 

Kuvasatoa kauden päätöksestä;

DSC 0280 Karin hyoekkaeys

 

IMG 2019 Tsempparit 19

Kauden 2018-19 palkittuja.

 

Helmi ja Martta

Superdiplomilla palkitut Helmi ja Martta Peltola.