Yrityksen D-tytöt esiintyivät 23.-24.3 täydessä laajuudessaan lentopallon välieräturnauksissa, missä paikkoja haettiin huhtikuussa pidettäviin Etelä-Suomen Aluesarjan sijoitusotteluihin.

Yrityksen Salamat matkusti Järvenpäähän, missä kyyti oli kylmää, kun vahvat PuMa Spark ja kotijoukkue Blues Volley näytti kaapin paikan antamatta erääkään.

Päivän viimeisessä ottelussa Salamat välähteli Ruokolahden Rajua vastaan jo tiuhemmin ja venytti toisen erän voitollaan ratkaisun pikkuerään. Siinä Raju oli nimensä veroinen, vei sen selvästi ja koko pelin 2-1.

- Liike vaan loppui, sen myötä tärkeä tunne, mikä vei tehot -, tiivisti valmentaja Riikka Ahonen joukkuettaan, mikä on nähneet myös parempia päiviä.

D-tyttöjen Unicorns ja Pandat olivat nousseet kauden aikana Tiikerisarjasta astetta ylempään, Aluesarjaan, missä ovat esiintyneet hienosti.

Valkealan Kajon D-tyttöjen Power hallitsi Kausalassa pelattua välieräturnausta mielin määrin ja voitti lohkovoittajien finaalissa Vihdin Lentopallon.

Yrityksen Unicorns ja Pandat sijoittuivat lohkoissaan kakkosiksi, kun Unicorns voitti Karkkilan 2-1 ja Pandat Kajo Energyn 2-0. Yrityksen joukkueet kohtasivat lohkokakkosten ottelussa, missä Unicorns venyi todellisessa yleisöottelussa 2-0 voittoon eräpisteiden ollessa 26-24, 25-20.

Yrityksen joukkueissa pelasivat, Salamat;Aino Salo, Ansa Liikkanen, Aada Laaksonen, Nea Närhi, Hilla Martikainen ja Saara Huppunen.

Unicorns; Iiris Niemi, Minttu Peltola, Aada Romppainen, Mia Laiho, Vilma Kantonen ja Noora Ojala. Molempien valmennuksest vastasi Riikka Ahonen.

Pandat;Martta Huppunen, Hertta Niemi, Sara Suikkanen, Viivi Laaksonen, Onna Ojala ja Saana Tapio valmentajana Jenna Puukka.

Joukkueet päättävät kauden huhtikuun lopulla, kun Salamat pelaa Etelän Alueen sjoista 1-8 ja Unicorns sekä Pandat sijoista 9-14.

 

D t Unicorns ja Pandat 24.3

Pandat ja Unicornsit yhteiskuvassa sulassa sovussa.