Helsinkiläinen PuMa Volley otti Etelä-Suomen Aluemestaruuden C-tyttöjen lentopallofinaalissa Kausalassa. PuMa voitti oman lohkonsa, selvitti välierässä Järvenpään Blues Volleyn 2-0 ja löi hienossa finaalissa Ruokolahden Rajun 2-1.

Kotijoukkue Yritys pelasi kolme ensimmäistä ottelua tasollaan voittamalla alkulohkossa Perttulan Tähden 2-0 ja taisteli PuMan kanssa kolme erää tasaväkisesti antautuen kolmannessa erässä vasta huikean trillerin jälkeen jatkopisteillä 14-16.

Välierän vei 1-lohkon voittanut Raju 2-0, mutta siinäkin ottelussa Yritys oli hyvin mukana, joten kotiyleisö odotti pronssiottelusta paljon. Toisin kävi, sillä Katja Backmanin valmennettavilta oli eväät syöty. Joukkue antautui Blues Volleylle kovin helposti, taistelutta ja omilla suorilla virheillä, mitkä toivat finaaliturnauksessa vain neljännen sijan.

Yrityksen valmennusjohdolle mitaleilta putoaminen ei ollut järisyttävä pettymys, mutta joukkueen asenne ja sen myötä taistelutahdon häviäminen pronssipelissä sitä oli. - Turnaus oli kuitenkin hyvää harjoitusta ensi lauantaina Ruokolahdella pelattavaan SM-välieräturnaukseen, missä joukkueen on löydettävä jo pidemmän aikaa kestänyt hyvä vire, - tiivisti Yrityksen valmentaja Katja Backman joukkueen tärkeintä etappia kohti mahdollista SM-finaaliturnausta.

Finaaliturnauksessa nelikon takana viidenneksi sijoittui Haminan Arsi ja kuudenneksi Perttulan Tähti.

Yritys pelasi turnauksen joukkueella Siiri Harjula, Niina Hutri, Iida Luoma-aho, Viivi Ojala, Enni Peltola, Nea Ojala, Enni Sauvala, Jenna Tapio, Iina-Lotta Kuisma, Jenna Tuomainen ja Joanna Puukka, jonka joukkue nimesi urhoollisesta urakoinnista niin puolustuksessa kuin hyökkäyksissäkin ”Turnauksen teräväksi”.