Kausalan Yrityksen E-tytöt vierailivat viikonvaihteessa Parikkalassa ja Järvenpäässä. Parikkalan matkalta putosi useita pelaajia sairastapausten takia, mutta niistä selvittiin. Kovassa Aluesarjassa pelaava Donitsit ei hyvistä yrityksistä huolimatta päässyt voiton makuun. - Pelillisesti oli paljon hyvää, joskin omia virheita tuli liikaa ja se kostautui kovatasoisessa turnauksessa, missä mukana oli myös poikajoukkueita -, kertoi valmentaja Sofia Peltola nelikostaan Martta Leiramo, Peppi Peltola, Lotta Hyypiä ja viikonloppuna urakoinut Neea Turunen. Joukkueen huoltajana toimi Viveca Hyypiä ja joukkueenjohtajana Katja Turunen.

Yrityksen Timantit jatkoivat Tiikerisarjassa Järvenpäässä, missä päästiin myös voittojen makuun. Neljästä ottelusta Timantit otti kolme voittoa, kun Ruokolahden Raju, Kajo Tikrut ja Blues Volley Sudet kaatuivat kaikki 2-0. Korson Vetoa vastaan Yritys Timantit kävi vaiherikkaan ottelun, missä Timantit taipui kolmessa erässä. Tappio oli kevään ensimmäinen, mutta joukkue pysyi silti lohkon kärjessä.

- Joukkue taisteli tappio-ottelussakin hienosti ja kaikesta näki, että pelisilmä on kauden aikana kehittynyt -, tiivisti Heli Peltola joukkueestaan, missä pelasivat Emilia Leivo, Lilja Säämänen, Neea Turunen, Sofia Hoikkala ja Enna Peltola.

Y Timantit 10.2 Jaervenpaeae

Yrityksen Timantit Järvenpäässä; Lilja Säämänen, Sofia Hoikkala, Neea Turunen, Enna Peltola ja Emilia Leivo.