Kausalan Yrityksen C-tytöt viettivät lauantaina pitkän tovin maantiellä, kun molemmat joukkueet olivat reissussa, I-joukkue Kontiolahdelle ja 2-tytöt Kangasalla.

Kontiolahdelta saatiinkin mojova ja miellyttävä yllätys, kun Yritys venyi Vammalan Lentopallolle kärsityn niukan 23-25, 24-26 avaustappion jälkeen riemukkaasti kahteen voittoon ja sitä kautta turnausykköseksi.

Vammala-tappion jälkeen Yritys sisuuntui Mikkelin Passareita vastaan kauden parhaaseensa peliinsä vieden ottelun suoraan 2-0 (25-17, 25-12).

Yrityksen sanssi turnausvoittoon avautui pitkän tauon aikana, kun VaLePa menetti Kontiolahdelle yhden erän ja hävisi perään Mikkelille 2-1. Tarjotun mahdollisuuden Yritys käytti hyväkseen parhaalla mahdollisella tavalla lyömällä Kontilalahden selvästi 2-0 (25-18, 25-14). Puhdas otteluvoitto tiesi samalla turnauksen ykkössijaa, mikä tuli paremman eräsuhteen 4-2 ansiosta, kun se Vammalalla oli 5-3.

- Pelin panos ja pitkä tauko vähän epäilytti, mutta turhaan, sillä joukkueen lataus näkyi otteissa heti pelin alusta alkaen. Erityisesti keskihyökkäys ja viimeisten pelien parantunut syöttö olivat nyt voiton takeena -, perusteli valmentaja Katja Backman, jolle parantunut peliesitys maistui erityisesti.

Yritys valitsi perinteiseen tapaan joukkueestaan myös ”Turnauksen Terävän”, joka tällä kertaa oli myös pistetilaston ykkönen, Jenna Tuomainen.

Jenna Tuomaisen lisäksi joukkueessa pelasivat Siiri Harjula, Iida Luoma-aho, Viivi Ojala, Niina Hutri, Nea Ojala, Jenna Tapio, Enni Sauvala, Iina-Lotta Kuisma ja Joanna Puukka. Joukkueenjohtajana oli Tuija Tuomainen ja mediatiiminä Kati Backman ja Salla Ojala, mikä mahdollisti seurahistorian ensimmäisen face-livelähetyksen.

Turnauksen Teraevae Jenna Tuomainen

 

 

Yrityksen nuorempi C-tyttöjoukkue pelasi oman turnauksensa Kangasalla, missä voittosaldo jäi nollille, Lp Kangasalan, Oriveden Ponnistuksen ja Lempäälän Kisan viedessä 2-0 voitot.

Tappiosta huolimatta Leena Ikonen oli tyytyväinen huollettaviensa peliin. - Kovasta vastuksesta huolimatta Yritys pysyi hyvin tuntumassa, jaksoi puolustaa ja parhaimmillaan haastaa myös verkolla -, kiitteli Ikonen joukkuetta, missä pelasivat Silmu Cihangir, Kerttu Ikonen (kapt), Helmi Karjalainen, Krista Kantola, Hilla Martikainen, Kerttu Niemi, Sini Suikkanen ja Anni Mattila. Valmentajana Nea Ristola ja joukkueenjohtajana Pia Karjalainen.