Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue kävi tasaiset ottelut Vantaan Lentopallon järjestämässä Pooliturnauksessa Perttulassa. Lopulta palkkiona oli kaksi voittoa, mitkä riittivät tasaisessa turnauksessa vasta kolmanteen sijaan ja putoamiseen alempaan Pooliin.

Avauottelussa Yritys kohtasi Arsin, joka hallitsi ensimmäistä erää, kunnes Yritys puristi aikalisien kautta rinnalle ja lopulta epäonnistuneeseen eräpalloon saakka, mistä Arsi ratkaisi kahdella ässä-syötöllä erän 24-26.

Toisessa erässä Yritys karkasi puolimatkassa omille teilleen ja venytti ratkaisun kolmanteen erään. Siinä Yritys jatkoi vahvaa pelaamistaan ja niittasi 2-1 otteluvoiton numeroin 15-9.

Toinen ottelu oli Yrityksen osalta katastrofi, sillä aiemmin jopa voitettu Blues Volley takoi nyt numerot 17-25, 10-25. Kolmen erän rasitus näkyi, mutta pahempana vastustajana oli asenne, mikä ei ollut kohdallaan.

Jos oli kaksi peliä pienellä huililla, niin päivän viimeistä peliä Yritys odotti pari tuntia. Vastustajana Vantaan Lentopallo jäi avauserässä (25-12) pahasti Yrityksen varjoon, mutta nousi toisessa erässä taisteluun ja vei sen 21-25, joten edessä jälleen pikkuerä. Siinä Yritys oli tasaisen varma, vei erän 15-11 ja koko ottelun 2-1. Pelaajista valmennus kiitteli Katja Mäkelän tehoja, mitkä olivat ratkaisevassa asemassa voitto-otteluissa.

Tasaisessa turnauksessa kolme joukkuetta Arsi, Blues Volley ja Yritys päätyivät tässä järjestyksessä neljään pisteeseen, mutta Yritys jäi huonoimmalla eräsuhteella kolmanneksi, mikä tiesi pudotusta Poolia alemmas.

Joukkueessa pelasivat Erika Sauvala, Siiri Karjalainen, Katja Mäkelä, Anna Ikonen, Noora Rinne, Melike Köse, Meri Ojanen sekä C-tytöt Siiri Harjula ja Enni Sauvala, jotka täyttivät sairaana olleet Minea Sosunoffin ja Amanda Mäkelän. Joukkueen valmentajana oli Katja Backman.