Kausalan Yrityksen D-tyttöjen kaikki kolme lentopallojoukkuetta aloittivat kevätkauden Aluesarjassa, kun Salamat sai seurakseen syksyn Tiikerisarjasta nouseet Pandat ja Unicornsin.

Salamat avasi Helsingissä ensimmäisen erän aiemmin vahvemmaksi osoittautunutta Ruokolahden Rajua vastaan tappiolla, mutta jatkossa Salamat nousi hienosti viemällä toisen erän 25-19.

Ratkaiseva erä oli sekin salamoiden hallinnassa ja yllättävä 2-1 voitto tuli pikkuerän tuloksella 15-12.

Toiseen otteluun Yritys ei saanut vaihdetta päälle ja näin PuMa Volleyn Spark vei pelin murskaavasti 2-0.

Päivän kolmas pelikin toi tappion, mutta nyt sentään päästiin peliin mukaan ja PuMan Space joutui tekemään kaikkensa 22-25, 23-25 päättyneissä erissä.

Yritys jatkaa turnausta lohkon kolmospaikalta, kun kärjessä ovat PuMan Spark ja Space. Vahvana pidetty Raju putosi ilman voittoja neljänneksi.

Joukkueessa pelasivat Aada Laaksonen, Aino Salo, Hilla Martikainen, Nea Närhi ja Saara Huppunen. Valmentajana Kati Backman.

Yritys Pandat vieraili Aluesarjan debyytissään Hollolassa, missä syksyn turnauksista tuttu Super Salpis oli niukasti 2-1 parempi.

Vihdin Lentopalloa vastaan Pandat nakersi otteen kahdessä erässä, mutta päätöspelissä PuMan Pimut veivät tasaisen ottelun niukasti.

Lohko on äärimmäisen tasainen, vaikka Super Salpis ottikin ykköspaikan puhtaalla pelillä takanaan yhteen voittoon pystyuneet Yritys Pandat, ViLePa Yellow ja PuMa Pimut. - Kaikki joukkueet ovat syksyn Tiikerisarjasta nousseita ja kevät näyttää lopulta mikä niistä pystyy eniten kehittymään ja olemaan kovissa peleissä myös henkisesti vahvin-, ennakoi Panda-valmentaja Leena Ikonen, jonka joukkueessa pelasivat kuvan mukaisessa järjestyksessä Noora Ojala, Aada Romppainen, Saana Tapio, Minttu Peltola, Martta Huppunen ja Vilma Kantonen.

Yritys Unicorns debytoi Aluesarjassa Savitaipaleella, missä pelattiin kolmen joukkueen turnaus, missä jokaisessa ottelussa pelattiin kolme erää ja aina voittoerästä sai yhden pisteen.

Unicorns aloitti hienosti, vei avauserän Savitaipaleen Urheilijoilta selvästi 25-14, mutta taipui kahdessa tiukassa erässä tappioon 23-25, 23-25.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Mäntyharjun Virkistys, joka aloittikin vahvasti. Erän loppua kohden Unicorns paransi tuntuvasti, nousi rinnalle ja lopulta erävoittoon. Jatkossa Unicorns hallitsi peliä selvästi ja vei ottelun lopulta 3-0.

- Yritys Unicorns pelasi nättiä kolmen kosketuksen peliä, missä pyrittiin löytämään myös vastustajien tyhjät kohdat kentästä -, kiitteli valmentaja Riikka Ahosen lisäksi myös vastustajien valmentajat.

Joukkueessa pelasivat Hertta Niemi, Iiris Niemi, Mia Laiho, Oona Ojala, Viivi Laaksonen ja Sara Suikkanen.

Yritys Unicorns Savitaipaleella 19