Yrityksen lentopallotytöt, D-tytöistä aina B-tyttöihin saakka jäivät joulutauolle ratkiriemukkaissa tunnelmissa. Maanantaina pelatuissa haasteotteluissa tyttöjoukkueet kohtasivat vanhemmista ja valmentajista kootut joukkueet. Turnausta pelattiin kahdessa sessiossa kolmella kentällä ja pelejä kertyi yhteensä kuusi, joissa kaikissa vanhemmat antoivat ”tyttöjen mukaan hyvän vastuksen”.

Ilahduttavaa oli, että haastajat ja haastetut olivat liki täysilukuisena paikalla ja näin monikymmenpäinen katsomokin sai nauttia melkoisesta pallotaituruudesta.

Yrityksen vuosittainen tempaus, mikä nostaa esiin myös vanhemmat, on saanut paljon myönteistä palautetta. - Tätä älkää lopettako, sillä tämä on ihan parasta, mitä täällä tapahtuu. Että joulutauolle lähdetään näin yhdessä tuumin ja riemukkaissa tunnelmissa -, kiittelivät monet, ei vain kotikylän taustavoimat, vaan paikalla olleet vierasvanhemmat.

Edellisellä viikolla myös E- ja F-tytöt aloittivat joululoman pelailulla ja temppuradalla sekä tottakai myös tarjoilulla, kuten myös vanhemmat junnut vanhempineen.

 

DSC 0393 D t jouluun 2018

D-tyttöjoukkueet yhteiskuvassa vanhempien kanssa haasteotteluiden päätteeksi.

 

DSC 0411 C B ja vanhemmat

C- ja B-tytötkin mahtuivat yhteiskuvaan vanhempien ja valmentajien kanssa.