Kausalan Yrityksen D-tyttöjen Timantit jatkoi lentopallokauttaan Etelä-Suomen Aluesarjassa Ruokolahdella. Syyskauden päätösturnauksessa joukkue pelasi neljä ottelua, joista otti komeasti kolme voittoa.

Korian Ponnen Yritys voitti suoraan 2-0, mutta Haminan Arsia vastaan vaadittiin kaikki kolme erää ennen kuin pisteet matkasivat Kausalaan.

Kolmas ottelu oli päivän parasta seurattavaa, sillä Kajon Energya vastaan Yritys pelasi liikkuvaa kenttäpeliä ja uskalsi pelata rohkeasti myös verkolla. Tuloksena selvä 2-0 voitto.

Yrityksen ainoa tappio tuli Kajon Poweria vastaan, jonka Yritys oli edellisessä turnauksessa voittanut. Nyt Power oli nimensä veroinen ja vei molemmat erät huipputasaisessa ottelussa pistein 26-24, 25-23.

Seitsemän joukkueen lohkoa johtaa puhtaalla pelillä Ruokolahden Raju takanaan neljän pisteen eroin Yritys Timantit ja Kajo Power.

Yritys Timantit; Aino Salo, Nea Närhi, Hilla Martikainen, Aada Laaksonen, Saara Huppunen ja Ansa Liikkanen. Joukkueen valmentajana Riikka Ahonen apunaan Jenna Puukka.

 

Pandat lohkon kärjessä-Unicorns kolmantena

Etelän Alueen Tiikerisarjaa pelatiin lauantaina Korialla, missä Yrityksen Pandat tekivät puhdasta jälkeä. Vuorollaan Pandat-joukkueen vahvan vireen kokivat Salpis Smurfit, Korian Ponsi ja Salpis Leijonat, jotka kaikki Pandat selvitti kahdessa erässä.

Yrityksen Unicorns ei pystynyt voittoon, mutta Salpiksen Leijonat Unicorns vei kolmanteen erään ja Kimmoa vastaan eräpisteet tappio-ottelussa olivat 23-25, 21-25. Super Salpista vastaan Yritys Unincorns ei vaan riittänyt.

- Hienoa oli kuitenkin nähdä, että tappioista huolimatta hymy ei Unicorns-tytöiltä hyytynyt kertaan -, kehaisi valmentaja Leena Ikonen.

Yritys pelasi tämänkin turnauksen kahta pelaajaa edellisestä turnauksesta vaihtaen Pandoista Unicornsiin ja päinvastoin, mikä näin sääntöjen puitteissa sallitaan ja valmentajien mielestä se kasvattaa pelaajia sopeutumaan koko ikäluokkana keskenään ja hyvin on onnistunut, sillä joulutauolle lähdettäessä lohkon kärjessä on tasapistein Yritys Pandat ja Super Salpis takanaan neljän pisteen päässä Yritys Unicorns.

Yrityksen useista tsemppipelaajista järjestäjät palkitsivat Pandoista Hertta Niemen ja Unicornsista Viivi Laaksosen, jotka osoittivat todellista joukkuepelaamista ja kaverin kannustamista ihan loppuun asti.

Pandat; Martta Huppunen, Aada Romppainen, Minttu Peltola, Sara Suikkanen, Noora Ojala ja Hertta Niemi valmentajaan Riikka Ahonen.

Unicorns; Viivi Laaksonen, Vilma Kantonen, Mia Laiho, Oona Ojala, Saana Tapio ja IirisNiemi valmentajaan Leena Ikonen.

 

D t Pandat

Pandat Salpispelin tuoksinnassa.

 

D t Unicorns

Unicornsit evästauolla, missä sielläkin hymyä riitti