Kausalan Yrityksen C-tytöt palasi Kontiolahden jälkeen kotisaliin, missä ykkösjoukkue otti hokmman haltuun kolmella voitolla. Myös nuorempi 2-joukkue pääsi voiton makuun, joten pitkä päivä toi yhteensä neljä voittoa.

Yritys I oli kaikissa kolmessa ottelussa altavastaajana, mutta heräsi viime hetkillä ja taisteli ensin Haminan Arsia vastaan 2-1 voiton, kun oli vienyt toisen erän takaa-ajajana jatkopisteillä 26-24.

Myös kolmas erä oli pitkään Haminan hallinnassa ja vielä tilanteissa 7-12 ja 10-13 sillä oli vahva ote voittoon. Yrityksen noustua ensin tasatilanteeseen 14-14, joukkue pysyi henkisesti vahvana ja vei pelin 16-14 ja koko ottelun 2-1.

Littoisten Työväen Urheilijoita vastaan Yritys aloitti hyvin, mutta vastaanoton murentuessa joukkue notkahti 19-25 tappioon.

Toinen erä alkoi vieraiden painostuksella, mutta lukemista 4-10 Yritys sai jälleen hengen päälle. Se syötti ja hyökkäsi hyvin, tasoitti tilanteen ja karkasi jo eräpalloon 24-18, mistä peli sakkasi uudelleen ja LTU pääsi iholle, kunnes Yritys korkkasi tärkeän erän numeroissa 28-26.

Kolmas erä oli vahvan ja vakuuttavan Yrityksen juhlaa ja LTU:n peli-idean kadottua Yritys teki numerot 15-3.

Päätöspelissä Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan Yritys jatkoi samaa linjaa, oli alussa vaikeuksissa, mutta pystyi parantamaan erien lopuilla ja vei pelin suoraan 2-0 ja nousten poolissa asteen ylemmäs.

Kolmen voiton ja nousun lisäksi Yritys saa olla kiitollinen, että joukkue oli taas kokonaisuudessaan paikalla. Joanna Puukka palasi joukkueeseen, Iida Luoma-aho oli toipunut nilkkavammastaan ja Iina-Lotta Kuisma muutaman viikon takaisesta polvivammastaan jo pelaavaan seitsikkoon.

Kotijoukkueen tuttu slogan on ”Turnauksen Terävä, minkä tittelin kaappasi loistavasti uurastanut passari Nea Ojala, joka liikkumiseltaan ehti hoitamaan myös pääroolinsa, pelinrakentelun.

- Vaikka otteissa oli paljon toivomisen varaa, ansaitsee joukkue isot kiitokset lopputuloksista, missä taistelu ratkaisi turnausvoiton -, intoutui valmentaja Katja Backman kehaisemaan suojattejaan.

Joukkueessa pelasivat; Siiri Harjula, Iida Luoma-aho, Viivi Ojala, Niina Hutri, Nea Ojala, Enni Peltola, Enni Sauvala, Jenna Tapio, Iina-Lotta Kuisma, Joanna Puukka ja Jenna Tuomainen.

Yrityksen kakkostytöt kokivat avauksessa 2-0 tappiot Mikkelin Passareille ja Puijo Wolleylle, mutta korjasi tilannetta illan päätöksessä, missä tuli kaivattu voitto. Se vaati kuitenkin täydet kolme erää ennen kuin Lempäälän Kisa taipui numeroissa 15-9. Lohkovoiton vei Passarit ennen Puijoa, Yritystä ja Lempäälää.

Kaksi peräkkäistä turnausta tarjosi yleisöllekin jännitystäyteisiä hetkiä. Haminan Arsin äänekäs kannustajajoukko sai mukaansa myös muiden joukkueiden taustavoimat ja mikä parasta, niin kotikatsomo vastasi parhaalla mahdollisella tavalla, äänekkäästi, mutta muiden kannustajien lailla erittäin urheilullisesti.

2-joukkueessa pelasivat Silju Chihangir, Sini Suikkanen, Kerttu Ikonen ”C”, Helmi Karjalainen, Krista Kantola, Hilla Martikainen, Kerttu Niemi, Anna Mattila valmentajaan Nea Ristola.

 

Turnauksen Teraevae Nea

C1-joukkueen "Turnauksen Terävä" passari Nea Ojala.

 

C2 voittoasennossa

C2-tytöt turnauksen päättäneen voiton jälkeen.