Kausalan Yrityksen E-tyttöjen Donitsit pelasi lauantaina Ruokolahdella Aluesarjaa, missä varsinkin ensimmäisessä ottelussa Ruokolahden Rajua vastaan joukkuetta vaivasi B-tyttöjen ilmiö. Taiteluilme oli jäänyt pukuhuoneeseen, mistä näyttönä selkeä erätappio 16-25. Toiseen erään ilmettä haettiin jopa katsomovalmentajaa käyttäen ja se saikin näkyvää ryhtiä aikaan. Ei kuitenkaan voittoa, mutta tasaiset lukemat 23-25.

Toisessa ottelussa nähtiin päivän parasta Yritystä, kun joukkue pystyi riistämään erän vahvalta Parikkalan Urheilijoilta ja pitämään ottelun muutenkin tasaisena.

Päivän viimeisessä ottelussa oli vastakkain kaksi sisuuntunutta joukkuetta, Yrityksen Donitsit ja lohkoa johtava Kajon Jellonat. Tasainen erä oli kallellaan vuoroin molemmille, kunnes Kajo sen napsi lukemin 26-28.

Toisen erän Kajo vei selvemmin, kun Yrityksen syötöt lentelivät rajojen ulkopuolelle. Näin Donitsit jäi ilman voittoja, vaikka pelistä löytyi paljon hyvääkin. Tasokasta lohkoa johtaa tasapistein Kajo Jellonat ja Parikkala takanaan Raju ja Yritys Donitsit.

Yrityksen Timantit palautti vihdoin seuran nimen voittokantaan sunnuntaina Hollolassa pelatussa Tiikerisarjan turnauksessa, missä E-tyttöjen Timantit sai neljästä ottelusta kaksi voittoa. Ponsi Black karkasi Yritykseltä selvästi, mutta Kimmon joukkue pystyi haastamaan tasaiseen otteluun eräpistein 23-25, 20-25.

Kahdesta voitosta ensimmäinen tuli Kajon Tikruista 2-0 ja lopuksi vielä Ponsi Red kaatui kovan taistelun jälkeen eräpistein 25-20 ja 27-25.

Timantit jatkaa lohkossaan Ponsi Blackin ja Kimmon jälkeen kolmantena takanaan Ponsi Red ja Kajo Tikrut.