Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue nousi marraskuisen kotiturnauksen jälkeen astetta kovempaan pooliin ja koki lauantaina Sipoossa sen kovuuden. Matka Sipooseen tarjosi nimittäin kolme niukkaa tappiota, mutta ison annoksen kovien pelien antamaa kokemusta.

Toisaalta pienellä tason nostolla joukkue olisi otellut tosissaan jopa turnauksen voitosta, mutta sitä tason nostoa ei kuitenkaan nähty, sillä kolmannet erät menivät selvästi alle kykyjen. PuMaa vastaan joukkue sai sentään pkkuerässä kaksinumeroiset tappioluvut 11-15, mutta Sipoota ja Vantaan Lentopalloa vastaan joukkue romahti alle kymmenen pisteen.

Valmentaja Katja Backmanin mukaan ailahtelua on liian paljon ja kertoi odottaneen taisteluilmettä enemmän ja nimenomaan silloin kun joukkueella oli vaikeaa. - Toisaalta nämä pelit kehittää joukkuetta ja loppuvuoden harjoitusten tuoman lisävaihteen jälkeen tammikuussa pystytään taas parempaan –, tiivisti Backman tavoitettaan.

Joukkueessa pelasivat Erika Sauvala, Siiri Karjalainen, Katja Mäkelä, Anna Ikonen, Noora Rinne, Minea Sosunoff, Meri Ojanen, Amanda Mäkelä sekä C-tytöistä lainattu Joanna Puukka. Poissa Melike Köse.