Yrityksen C-tyttöjoukkueet matkustivat kahden joukkueen voimin Kontiolahdelle, missä pelattiin lentopallon Pooli 2 D2 turnaus. Joukkueet aloittivat keskinäisellä ottelulla, minkä ykkösjoukkue vei selvällä erolla 2-0.

Toisessa ottelussa ykköstytöt totesivat Ruokolahden Rajun kovuuden, mikä etenkin hyökkäyspäässä oli Yrityksen vastaavaa edellä. Lisäksi Raju onnistui molempien erien alussa karkaamaan ennen kuin Yritys sai juonesta kiinne. Kun Rajun laitahyökkäykset olivat jatkossakin kova ase, ei Yritys pystynyt lopussakaan horjuttamaan vahvaa vastustajaa. Tappionumerot 25-22, 25-19 kertovat Rajun paremmuudesta, mutta jättivät jatkossa mahdollisuudet haastaa vieläkin kovemmin.

Kolmannen ottelun alkuun Kontiolahden Iskua vastaan Yritys I ei saanut latausta ja avauserä kirjattiin Iskulle 25-19. Toinenkin erä alkoi kotijoukkueen painostuksella, mutta Yritys nousi taisteluun, mikä tuotti erän lopuksi melkoisen trillerin, kun Yritys kävi välillä eräpallossa ja Isku vuorollaan ottelupallossa. Lopulta Yritys käänsi erän numeroissa 27-29 ja vei ratkaisun kolmanteen erään. Se oli Yrityksen juhlaa ja päättyi numeroissa 5-15.

Joukkue aloitti Itä-Suomessa myös uuden tradition valitsemalla ensimmäistä kertaa ”turnauksen terävän”, minkä arvonimen sai Siiri Harjula, joka vahvalla syötöllä ja nyt lisävastuuta saadessaan onnistui myös verkolla auttamaan joukkueensa voittoon.

Kontiolahti-voitollaan Yritys varmisti turnauksessa kakkossijan Ruokolahden jälkeen ennen Kontiolahtea ja Yrityksen nuorta 2-joukkuetta, joka jäi turnauksessa ilman voittoa. Joukkueen ei tarvitse kuitenkaan pistää päätään pusikkoon, sillä ensimmäistä kautta kuusikkopeliä hiova joukkue nosti turnauksen lopussa tasoaan ja piti turnauksen voittajaa, Ruokolahden Rajua, jopa pihdeissä, ennen kuin antautui ylivoiman edessä.

- Tällaista taisteluhenkeä valmennus kaipaisi jokaiseen otteluun. Hävityn erän jälkeen joukkueet löysivät väsyneinäkin huikean taistutahdon, millä ykköstytöt nousivat otteluvoittoon ja kakkostytöt päivän parhaaseen eräänsä, – kertoi valmennuksen tunnoista Katja Backman.

Muistettakoon vielä, että nyt joukkueesta yleisurheiluleirin takia puuttunut Joanna Puukka ja ehkä myöhemmin keväällä juuri loukkaantunut Iina-Lotta Kuisma tuovat joukkueeseen lisää tehoja.

Yritys I pelasi joukkueella; Siiri Harjula, Iida Luoma-aho, Viivi Ojala, Niina Hutri, Nea Ojala, Enni Peltola, Enni Sauvala, Jenna Tapio ja Jenna Tuomainen. Valmentajana Katja Backman, joukkueenjohtajana Tuija Tuomainen.

Yritys 2; Kerttu ikonen, Sini Suikkanen, Helmi Karjalainen, Kerttu Niemi, Krista Kantola, Anni Mattila, Silmu Cihangir ja D-tyttö Hilla Martikainen. Joukkueen valmentajana Nea Ristola jajoukkueenjohtajana Pia Karjalainen.