Kausalan Yrityksen D-tyttöjen lentopallojoukkueet Salamat, Pandat ja Unicornsit veivät viikonloppuna kaiken mahdollisen. Etelä-Suomen Alue- ja Tiikerisarjan yhdeksästä ottelusta seuran joukkueet ottivat yhtä monta voittoa ja täydet 18 sarjapistettä. Näin pelaajat, valmentajat ja kaikki taustavoimat saivat alkusyksyn työlleen maukkaan viikonvaihteen, mistä on mieluisa jatkaa valmennusta yhä tehokkaampaan suuntaan.

Valkealassa pelatiin lauantaina Etelä-Suomen Aluesarjaa ja heti avausottelussa ratkaisu haettiin pikkuerässä, kun Yrityksen Salamat voitti Korian Ponnen 2.-1 eräpistein 25-19, 19-25, 15-5).

Salamat leimahteli kirkkaasti myös jatkossa, sillä Haminan Arsi ei pysynyt kyydissä kuin toisen erän alkupuolella. Eräpisteet 25-11 ja 25-18 toivat Yritykselle puhtaan 2-0 voiton.

Päivän päätteeksi Salamat hiemen laimeni, kun emänjoukkue Kajon Energy venytti Ponnen tapaan ratkaisun kolmanteen erään. Salamoiden syttyessä vauhdikkaaseen peliin, sinetöityi päivän kolmas voitto numeroin 2-1 (25-19, 18-25, 15-8)

Ruokolahden Raju voitti myös kaikki kolme otteluaan ja johtaa lohkoa kahden kierroksen jälkeen puhtaalla peliilä. Ottelun vähemmän pelannutta Yritystä rasittaa vain avausturnauksen tappio Rajulle. Yrityksen takana seuraavat järjestyksessä Kajo Energy, Ponsi, Kajo Power, Arsi ja MäVi.

Etelä-Suomen Tiikerisarja jatkui sunnuntaina Kausalassa, missä Yrityksen Pandat ja Unicornsit jatkoivat siitä, mihin Salamat Valkealassa jäi. Unicorns otti kolmessa ottelussa puhtaat 2-0 voitot, kun vuoroin kaatui Salpis Leijonat, Super Salpis ja Kimmo.

Yritys Pandat selvitti Korian Ponnen 2-joukkueen ja Salpiksen Smurfit helponlaisesti 2-0, mutta Salpis Leijonat venytti ratkaisun kolmanteen erään. Sen Yritys vei selvästi 15-5 ja koko ottelun 2-1.

Yrityksen Pandat on nyt lohkon kärjessä puhtaalla pelillä takanaan Yritys Unicorns ja Super Salpis. Neljä viimeistä ovat tässä vaiheessa Salpis Leijonat, Kimmo, Ponsi 2 ja Salpis Smurfit.

DSC 0186

DSC 0194

 

Yrityksen joukkueet viikoloppuna;

Salamat, Aada Laaksonen, Aino Salo, Ansa Liikkanen, Hilla Martikainen, Nea Närhi ja Saara Huppunen valmentajaan Riikka Ahonen

Unicorns; Minttu Peltola, Sara Suikkanen, Iiris Niemi, Vilma Kantonen, Viivi Laaksonen ja Mia Laiho valmentajaan Jenna Puukka

Pandat: Martta Huppunen, Aada Romppainen, Hertta Niemi, Saana Tapio sekä Oona ja Noora Ojala, valmentajina Kati Backman ja Salla Ojala