Kausalan Yrityksen C-tytöt pelasivat sunnuntaina tuloksellisesti kaksi mainiota lentopalloturnausta, toisen Kangasalalla ja toisen Salossa. Joukkueet pelasivat yhteensä kuusi ottelua ja kotiin tuliaisina oli viisi voittoa.

Kangasalla Yrityksen 1-joukkuetta vastaan asettuivat Lapin Narvi Pallo, emäntäjoukkue LP Kangasala ja Lempäälän Kisan vuotta nuoremmat tytöt. Avauksessa Narvi Pallo pisti hanttiin molemmissa erissä puoleen väliin eriä, mutta taipui lopulta selvästi 25-18, 25-20.

LP Kangasalaa vastaan Yritykselle kävi lapsus. Koulujen syysloman painaessa päälle joukkueessa oli mukana vain yksi passari, jonka pelinumero piirtyi vahingossa liberon sarakkeeseen. Muutos näkyi joukkueen otteissa, sillä pelinrakentelu, jos mikään, on pitkän harjoituksen tulos eikä se heti onnistunut nytkään. Vähitellen joukkue sai kiinni omasta peruspelistään, se auttoi passareita ja joukkue alkoi pelata joukkueena, missä puolustaminen oli avainsana. Se helpotti myös passarityöskentelyä.

- Loistava 2-0 (25-18, 25-14) voitto ja päivän paras peli osoitti, että joukkue osaa pelata joukkueena -, kiitteli valmentaja Katja Backman.

Lempäälän Kisasta Yritys otti rutiinivoiton joukkueen tehdessä valmentajan patisteluista huolimatta vain tarvittavan ja LeKi sai mairittelevat numerot 25-17, 25-17.

Voitollaan Yritys varmisti lohkovoiton ennen Narvi Palloa, Kangasalaa ja Lempäälää. Se tiesi Yritykselle nousua ylempän Pooliin, missä vastassa on astetta kovempia ja ne ottelut vievät joukkuetta eteenpäin olipa tulos mikä hyvänsä.

Yrityksen C-tyttöjen 2-joukkue pelasi Salossa, missä lomaviikon takia oli myös poissa kaksi pelaajaa. Se näkyi avauspelissä, missä Vammalan Lentopallo näytti syötön ja hyökkäyksen voiman tekemällä tylyt numerot 25-12, 25-10.

Jatkossa joukkue yhtenäistyi ja taisteli Salon Viestiä vastaan hävityn ensimmäisen erän jälkeen 2-1 voiton eräpistein 23-25, 25-19, 15-10. - Ratkaiseva erä oli joukkueen parasta peliä ja sillä ratkaistiin makea voitto –, kiteytti Yrityksen valmentaja Nea Ristola.

Kolmannessa ottelussa Yritys otti päivän toisen voittonsa, kun Someron Pallo kaatui selvin numeroin 25-14, 25-21. Taso ei ollut edellisen ottelun veroista, varsinkaan kenttäpelin osalta, mutta selvä voitto tuli vahvalla syötöllä.

Lohkon voittajaksi selvisi VaLePa, hienosti venynyt Yritys piti kakkoseksi ennen Viestiä ja Someroa. Näin kakkostytöt nousivat ykkösjoukkueen tavoin astetta ylemmäs ja mahdollisesti marraskuun puolivälin jälkeen pelattavaan samaan Pooliin.

Yritys I; Siiri Harjula, Viiv Ojala, Niina Hutri, Enni Peltola, Jenna Tapio, Enni Sauvala, Iina-Lotta Kuisma, Joanna Puukka ja Jenna Tuomainen. Valmentajana Katja Backman ja joukkueenjohtajana Tuija Tuomainen.

Yritys 2; Kerttu Ikonen, Sini Suikkanen, Krista Kantola, Silmu Cihangir, Helmi Karjalainen sekä D-tyttö Hilla Martikainen ja B-ikäinen Siiri Karjalainen. Joukkueen valmentajana Nea Ristola ja joukkueenjohtajana Pia Karjalainen.