Yrityksen D-tytöt avasi lentopallokauden kaikilla kolmella joukkueella. Kotisalissa pelattiin sunnuntaina Etelä-Suomen Aluesarjaa seitsemän joukkueen voimin. Yrityksen Salamat pelasi vain kaksi peliä, joista otti voiton ja tappion. Avausottelussa Mäntyharjun Virkistystä vastaan peli alkoi tahmeasti, mutta parani loppua kohden voittonumeroihin 25-16.

Toisessa erässä pelaajien tossu liikkui entistä tahmeammin ja niin oltiinkin jatkopisteillä ennen kuin Mäntyharju taipui 26-24.

Toinen ottelu vahvaa Ruokolahden Rajua vastaan sytytti joukkueen alkuhaparoinnin jälkeen taisteluun jopa erävoitosta, minkä Raju kuitenkin kuittasi 25-23. Toiseen erään Yritys ei saanut peliään samoille uomille ja turnauksen ykkönen kuittasi pelin lopulta helpost numeroissa 25-9.

Turnauksessa Yritystä lukuunottamatta kaikki muut joukkueet manittujen lisäksi, Ponsi I, Kajo Energy, Arsi ja Kajo Power pelasivat kolme ottelua, joten sarjataulukon vertailu on tässä vaiheessa turhaa.

Salamat pelasi nimillä Aino Salo, Ansa Liikkanen, Saara Huppunen, Hilla Martikainen, Nea Närhi ja Aada Laaksonen valmentajaan Riikka Ahonen.

 

Yrityksen D-tyttöjen Tiikerisarjan joukkueet Pandat ja Unicorns hallitsivat Hollolan turnausta. Pandat voitti kaikki kolme otteluaan, mutta joutui Super Salpista vastaan tiukoille ja kolmanteen erään, kun avauksen vei Salpis. Jatkossa Yritys paransi, vei toisen 25-20 ja pikkuerän 15-10.

Kimmo Volleyta vastaan avauserä oli Pandojen juhlaa numeroin 25-7, mutta toisessa erässä Kimmo taisteli hurjasti ja taipui vasta jatkopisteillä 26-24.

Yrityksen keskinäisessä ottelussa Pandat voitti niukasti Unicornsin ja jatkaa seuraavalle kierrokselle lohkon kärjessä. Kakkosena on Yritys Unicorns, joka voitti Salpiksen Smurffit ja Korian Ponnen kakkosjoukkueen 2-0.

- Muutos kolmesta kenttäpelaajasta neljään ottaa aikansa ennen kuin sijoittumiset kentällä löytyvät ja sitä varten pitää harjoitella – , vetosi tyytyväinen laainavalmentaja Leena Ikonen Riikka Ahosen valmentamista joukkueista.

Yritys Pandat; Hertta Niemi, Martta Huppunen, Saana Tapio, Oona Ojala, Viivi Laaksonen ja Sara Suikkanen turnausvalmentajanaan Kati Backman.

Unicorns pelasi joukkueella Aada Romppainen, Iiris Niemi, Vilma Kantonen, Mia Laiho ja Minttu Peltola turnausvalmentajaan Leena Ikonen.