Kausalan Yrityksen B-tytöt avasi lentopallokauden kotiturnauksellaan lauanataina. Tasonmittausturnauksessa vastaan asettuivat Hämeenlinnan Lentopallokerho, Kimmo Volley ja Valkealan Kajo.

Hämeenlinna osoittauti kaikista joukueista selvästi ykköseksi voittamalla kaikki kolme peliään 2-0. Toki Yritys ja Kajo yrittivät molemmat haastaa vahvaa Hämeenlinnaa nousemalla toisessä erässä jo iholle ja 22 pisteeseen saakka, mutta voitton asti ei rahkeet kummallakaan riittäneet.

Yritys aloitti Kajoa vastaan, joka runttasi avauserässä voiton 25-22, mutta Yritys paransi jatkossa ja vei toisen erän identtisin 25-22 numeroin ja näin ratkaisu haettiin pikkuerässä. Siinä Yritys oli hallitseva, karkasi vahvalla syötöllä jo 8-1 johtoon, kunnes Kajo aloitti takaa-ajon. Se ei kuitenkaan kantanut voittoon, sillä Yritys taisteli taas lopun hyvin ja vei erän 15-10 15-10 ja koko ottelun 2-1.

Kimmoa vastaan Yritys joutui tosi ahtaalle, kun omassa syötössä tehtiin urakalla virheitä. Ei ihme, että erä kääntyi Kimmolle pistein 22-25. Toinen erä kulki Yrityksen merkeissä ja päättyi numeroissa 25-17 ja edessä jälleen ratkaiseva pikkuerä.

Se alkoi Yrityksen painostuksella, mutta puolivälissä erää kävi notkahdus ja Kimmo tuli rinnalle. Loppua mentiin rinta rinnan aina jatkopisteille saakka, missä Yritys taisteli 17-15 voiton.

Yritys nousi kahdella 2-1 voitolla HPK:n jälkeen kakkoseksi ennen Kimmoa ja Kajoa.

Yrityksen valmennuskaksikolle Riikka Ahonen-Jenna Puukka jäi turnauksesta kahdenlaisia ajatuksia. Hyvää oli joukkueen taistelutahto, mikä toi lopulta kaksi hienoa voittoa. Oma syöttöpeli toi parhaimmillaan paljon pisteitä, mutta on jatkossa saatava varmemmaksi. Kenttäpeli paranee harjoitusten myötä ja siihen auttaa tulevat harjoityukset ja koko pelin kestävä hurmos.

Yritys B-tyttöt pelasi seuraavilla nimillä; Anna Ikonen, Erika Sauvala, Meri Ojanen, Siiri Karjalainen, Amanda Mäkelä, Noora Rinne, Minea Sosunoff, Melike Köse, Katja Mäkelä sekä C-tytöt Nea Ojala ja Iida Luoma-aho.

 

DSC 0163

Meri Ojanen hyökkää Siiri Karjalaisen tarjoilusta.