Kausalan Yritys aloitti lentopallokauden vahvasti, sillä viikonvaihteessa pelatussa 2-päiväisessä harjoitusturnauksessa saatiin voitto, kaksi kakkossijaa ja yksi kolmonen. Mukana neljässä ikäluokassa oli kaikkiaan 29 joukkuetta, joista yhdeksän tuli emäntäseura Yrityksestä.

Aloitetaan lauantaipäivän annista ja E-tytöistä, missä Yrityksen Timantit pelasi mallikkaasti, voitti alkulohkonsa kaksi ottelua 2-0, mutta oli finaalissa altavastaaja, kun kova Ponnen ykkösjoukue voitti selvästi. Kolmanneksi pelasi Kimmo Volley ennen Kajon kakkosjoukkuetta. Yritys Donitsit sijoittui viidenneksi ja jätti taakseen neljä joukkuetta järjestyksessä Ponsi E-t II, Ponsi E-p II, Kajo I ja Ponsi E-p I.

Lauantaipäivän päätöksessä B-tyttöjen ykköseksi pelasi Karkkilan Pojat ennen Kimmoa ja Vantaan Lentopalloa. Yritys oli nuorella joukkueella neljäs ja Espoo Lentis viides. Yritys voitti Espoo Lentiksen 2-0 ja pelasi Kimmon kanssa tasan 1-1, mutta Karkkila ja Vantaa olivat selityksittä parempia.

DSC 0064

DSC 0068 1

B-tytöt aikalisällä

 

Sunnuntai aloitettiiin D-tyttöjen turnauksella, missä Kajo I ja Yrityksen Popparit päätyivät tasapisteisiin ja voiton Kajolle ratkaisi eräpisteiden suhde, mikä oli Yritystä parempi. Kolmanneksi sijoittui Yritys Jujut ja neljänneksi Yritys Ässät, mikä puolusti Yrityksen vahvaa panosta erinomaisesti. Viides oli Ponsi I, 6. VanLe, 7. Kimmo, 8. Ponsi II ja 9. Kajo II.

Turnauksen päätteeksi pelattiin C-tyttöjen turnaus kuuden joukkueen kesken. Yritys oli mukana kahdella joukkueella ja odotukset jopa turnausvoittoon olivat etukäteenkin korkealla. Se toteutuikin, sillä ykkösYritys voitti kaikki pelaamansa kolme ottelua, vaikka joutuikin avauksessa kolmeen erään Järvenpään Blues Volleyta vastaan. Loppu sujui mainiosti ja finaalissa kaatui Espoo Lentis puhtaasti 2-0.

Myös Yrityksen kakkosjoukkue pelasi mainiosti, voitti lohkovaiheessa Salpiksen 2-0, mutta hävisi Espoon ykköselle niukasti 1-2. Esitys toi lohkon kakkossijan ja pronssiottelun Blues Volleyta vastaan, missä Järvenpää oli kuitenkin parempi. Vasta D-tytöistä kuusikkopeliin noussut tyttöjoukkue ansaitsee myös erityismaininnan kauden avauksesta.

Yhteensä kahden päivän aikana pelattiin 29 joukkueen voimin 55 ottelua ja niissä 112 erää, mitkä toivottavasti poikivat kehitystä alkavalle sarjakaudelle. Luvut kertovat onnistuneesta turnauksesta, mistä kertovat myös vierailevien joukkueiden valmentajat, jotka kiittelivät vuolaasti Yrityksen järjestelyjä ja pienen kylän talkoohenkeä, mistä varsinkaan pääkaupukiseudun seurat eivät juuri pääse nauttimaan. Talkoohengen nostattajina nostettakoon esiin myös tyttöjunioreiden vanhemmat, jotka leivonnaisten kera tukivat puffetin toimintaa.

DSC 81

Yrityksen D-tyttöjoukkueet yhteispotretissa.

DSC 0108

C-tyttöjen hyökkäyskuviot olivat sunnuntaina kohdallaan.