Yrityksen -04 syntyneet lentopallotytöt Jenna Tuomainen, Nea Ojala ja Niina Hutri saivat maukkaan kokemuksen ensimmäisestä ulkomaan leiristään. Kolmikko pääsi Etelä-Suomen aluejaoston kutsumana Pärnun lentopalloleirille, missä Etelän 28 tyttöä ja 11 poikaa harjoittelivat viiden päivän ajan kerrasta kolmeen harjoitukseen päivässä. Harjoitusten lomassa pelattiin keskinäisiä otteluja neljän tyttöjoukkueen ja kahden poikajoukkueen kesken.

- Kyllä oli mukava kokemus ensimmäisestä ulkomaan leiristä -, kiittelivät tytöt yhteen ääneen ja olivat varautuneet fyysisesti jopa kovempiinkin harjoituksiin.

Leirin valmentajina toimivat Etelän päävalmentaja, kotkalainen Jouni Helenius ja Tainionkosken Tähdestä tuttu Riikka Lehmus.

Leirin kulut, muutama satanen per osallistuja jaettiin pelaajien ja seuran kanssa tasan, joten kipukynnys matkalle oli kohtuullisen matala.

Yrityksestä kutsun oli kolmikon lisäksi saanut myös Joanna Puukka, mutta yleisurheilukauden kiireet astuivat ymmärrettävästi edelle.

Yritykselle C-tyttöjen ikäluokka on tulevalla kaudella odotusten ikäluokka. Tätäkin juttua tehdessä joukkue harjoitteli, kesälomakaudesta huolimatta, fysiikkaa Katja Backmanin paimennuksessa. Se onkin tarpeen, sillä ikäluokkien-04-05 syntyneiden tyttöjen seuraava teholeiri pidetään Kausalassa 18. päivä elokuuta, mihin on kutsuttu seitsemän Yrityksen lentopallotyttöä.

 

DSC 0664 Paernun tytoet

Yrityksen kolmikko, Jenna, Niina ja Nea nauttivat yhdessä ensimmäisestä ulkomaan leiristä.