Torstaipäivän sade ja koleus olivat Kausalan Yrityksen lentopallotytöille vain hidaste matkalla Power Cupin suureen tunnelmaan Kuopiossa. Yli 80 yritysläistä pääsi nauttimaan loppuviikon lämpenevästä säästä, tottakai pelaamisesta, mutta myös suurista unelmista, joista yksi osui Suomen maajoukkueen ehkä kuumimman pelaajan Oli-Pekka Ojansivun eli ”Lelun” tapaamiseen. Yhteiskuvaan asti pääsi Yrityksen Vadelmat, jotka muistavat hetkensä varmasti pitkään.

Power Cupin henki on siis muutakin kuin pelaamista. Nelipäiväisenä turnauksena se hitsaa nuoret yhteen, kasvattaa joukkuehenkeä ja opettaa ottamaan vastuuta suuressa joukossa kaukana kotoa. Myös asuminen yhteismajoituksessa on osa Power Cupin suurta tunnelmaa, miltä ei edes yritetä välttyä.

Power Cup toi Yritykselle myös paljon pelillistä menestystä. Parasta nähtiin C-tyttöjen Tsemppisarjassa, missä Yrityksen sijoitus oli 13, kun joukkueita oli kaikkiaan 87. Erikoismaininnan ansaitsee myös F-tyttöjen Supersarjassa pelannut Leijonat, mikä 19 joukkueen sarjassa oli kymmenes.

Otetaan lyhyesti myös muiden, erinomaisten joukkueiden, sijoitus/joukkuemäärät; F-t Tsemppisarja; Yritys Kengurut 40/46, F-t Supersarja; Yritys Seeprat 19/19, E-t Tsemppisarja; Yritys Tikrut 59/79, E-t Supersarja; Ässät 26/62 ja Jujut 31/62, D-t Tsemppisarja; Yritys Popparit 32/105, D-t Supersarja; Yritys Vadelmat 22/35 ja B-t Tsemppisarja; Yritys B-t 28/44.

 

Vadelmat Lelu Ojansivu

Yrityksen Vadelmat hankkiutuivat yhteiskuvaan maajoukkuehakkuri Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivun kanssa.

 

C t Power 18

Yrityksen C-tytöt ottivat kaiken ilon irti hyvistä peleistä ja Powerin huikeasta tunnelmasta.