Kausalan Yrityksen Team Saha oli jälleen paras Viking Line Cupin naisten sarjan finaaliturnauksessa. Kotisalissaan pelannut Saha voitti kaikki kolme vastustajaansa, Team KoVan, Iitin Pyrinnön ja Lyylit puhtasti 2-0. Pyrintöä vastaan Sahalla meni kuitenkin ylitöiksi, sillä ratkaisu nähtiin vasta jatkopalloilla tilanteessa 26-24. Toinen erä oli selvemmin Sahan hallinnassa ja päättyi lukemin 25-17.

Pyrintö kesti kuitenkin hopealle, sillä joukkue voitti KoVan ja Lyylit 2-0, mutta joutui sekin jatkopalloille ennen kuin KoVa antautui avauserässä 26-24. Toisen Pyrintö oli omaa luokkaansa numeroin 25-13.

Pronssia finaalissa otti KoVa, joka voitti Lyylit 2-0 eräpistein 25-20, 25-20.

Finaaliturnaus ei kiinnostanut tälläkään kertaa naisten sarjan joukkueita, sillä useista kyselyistä huolimatta turnaukseen saatiin vain neljä joukkuetta. Pelastajaksi löytyi lopulta kiitosten arvoisesti kouvolalaisjoukkueet Team KoVa ja Lyylit, jotka tekivät töitä ansiokkaasti saadakseen joukkueet kasaan ja näin turnaus edes pelattavaksi.

Loppupelissä Kausalassa nähtiin suhteellisen tasainen ja mukavahenkinen turnaus, mikä kuitenkin jätti varjoja vähäisen joukkuemäärän vuoksi,

Naisten Viking Line Cupin finaaliturnauksen loppujärjestys; 1. Yritys Saha, 2. Iitin Pyrintö, 3. Team KoVa, 4. Lyylit.

Yritys pelasi turnauksen yhteensattumien takia vain kahdeksalla pelaajalla Suvi Taimisto (kapt.), Kaisa Niittymaa, Sofia Peltola, Katri Myllymäki, Noora Lainesalo, Henni Seppälä, Hanna Simonen ja Katja Backman.

Hopealle pelannut Pyrintö pelasi nimillä Sanna Haukkavuori, Reetta Haukkavuori, Riina Grönlund, Henna Hämeenniemi, Hanna Mäkinen, Soili Talja, Tuula Kemppainen ja Maija Leivo.

Sahan kultajoukkue

Kaisa Niittymaa mielipuuhassaan, tyhjällä verkolla, minne tarjoilun järjesti Noora Lainesalo ja varmisti Katri Myllymäki.