Kausalan Yrityksen C-tytöt jatkoivat kahdella joukkueella lentopallon Pooliturnauksissa. Ylempänä pelannut 2-joukkue koki kovia Haminassa, missä joukkue ei pystynyt parhaimpaansa. Kolmesta ottelusta tuli kahdesti nokkiin, kun ensin emänjoukkue Arsi koulutti huonosti syöttänyttä ja flegmaattisesti pelannutta Yritystä kahdessa erässä.

Toinen ottelu Valkealan Kajoa vastaan alkoi sekin vaisusti Kajon viedessä avauserän. Kajo hallitsi myös toisen erän alkua, mutta Siiri Harjulan syöttövuorolla Yritys pääsi erän puolivälissä peliin mukaan. Taisteluilme koheni sekin onnistumisien myötä ja niinpä Yritys tasoitti pelin kahden erän jälkeen.

Kolmas erä alkoi tasaväkisesti, mutta loppuerän ratkaisuissa Yritys oli terävämpi vieden pelin 2-1.

Päivän kolmas ottelu Yrityksellä oli uustuttavuus Karkkilan Poikia vastaan ja niin kävi, että kaksi peliä jo aiemmin voittanut Karkkila jatkoi voittokulkua ja otti 2-0 voitolla turnauksessa ykkössijan. Karkkilan takana muut pelasivat ristiin päätyen kaikki kahteen pisteeseen järjestyksessä Arsi, Karkkila ja Yritys.

Yrityksen valmentaja Katja Backman ei ollut näkemäänsä tyytyväinen ja peräänkuulutti ennen muuta asennetta, minkä mukana taistelutahto ja puolustuspeli nousisi enemmän esiin.

Joukkueessa pelasivat Siiri Harjula, Iida Luoma-aho, Viivi Ojala, Niina Hutri, Nea Ojala, Enni Iita Peltola, Enni Sauvala, Pihla Martikainen, Iina-Lotta Kuisma, Joanna Puukka ja Jenna Tuomainen.

Yrityksen C-tyttöjen ykkösjoukkue vieraili Vantaalle, minne joukkue sai sairastapausten vuoksi jalkeille vain kuusikollisen pelaajia ja niistäkin puolet vasta D-ikäisiä lupauksia. Se ei lopulta tahtia haitannut, sillä joukkue taisteli ihailtavasti kaksi voittoa.

Avauksessa tuli kuitenkin 2-0 tappio, kun Sippo Vargarna oli selvästi parempi. Toisessa ottelussa Vantaan Lentopalloa vastaan Yrityksen valmentaja Suvi Karjalainen loihti joukkueensa taisteluvireen tappiinsa ja Vantaa oli vaikeuksissa Yrityksen vahvan puolustuspelin edessä. Se tuotti lopulta arvokkaan ja maukkaan 2-0 voiton niukimmalla mahdollisella tavalla 25-23, 26-24.

Päivän kolmas ottelu vaatikin sitten jo kolme erää ennen kuin Järvenpään ja Mäntsälän yhdistelmäjoukkue kaatui 2-1 eräpistein 12-25, 25-23, 15-6.

Yrityksen kuusikko Meri Ojanen, Sini Suikkanen, Noora Rinne, Helmi Karjalainen, Erika Sauvala, Kerttu Ikonen yllätti niin valmentajansa kuin taustajoukotkin erinomaisella asenteella, missä pelaajien ikäero ei haitannut.

Yritykselle turnauksen kakkossija Sipoon jälkeen tiesi nousua ylempään Pooliin, missä kohtaa 17. päivä helmikuuta samaan lohkoon pudonneen Yritys kakkosen.

 

C t ykkoenen

Yrityksen C-tyttöjen I-joukkueen täydensi Vantaalla kolme D-tyttöä, joiden avittamina Yritys pystyi kahteen voittoon.