Kausalan Yrityksen E-tytöt aloittivat lentopallon kevätkauden kaikkien kolmen joukkueen voimin ja jälki oli kerrassaan hienoa. Etelän Aluesarjan Ässät ja Jujut sekä Tiikerisarjassa pelaava Tikrut ottivat 13 ottelusta 10 voittoa.

Salla Ojalan valmentama Ässät vieraili lauantaina Karkkilassa, missä joukkue teki selvää jälkeä. PuMa Volleyn Pantterit, Salpiksen Pink, Vantaan Lentopallon Rubiinit ja Karkkilan Pojat olivat kaikki vuorollaan ilman mahdollisuuksia. Karkkila pääsi lähimmäs, mutta sekin vain numeroihin 25-16, 25-17.

Ojalan ilme oli reissun jälkeen juuri niin aurinkoinen kuin olla saattoi. - Heti aamusta näki, että joukkue on lyönnissään ja sitä jatkui turnauksen loppuun saakka. Hienoja suorituksia nähtiin jokaisella osa-alueella ja epäonnistumisen jälkeenkin itseluottamusta riitti uuteen, onnistuneeseen suoritukseen – kehui Salla, joka näki päivän olleen kokonaisuudessaan mainion, mistä joukkue taustavoimineen nautti suuresti.

Yritys Aessaet

Yritys Ässien Oona Ojala nauttii voitoista koko mitallaan. Takana säestävät Viivi Laaksonen, Anni Hyvärinen, Noora Ojala ja Saana Tapio. (kuva Salla Ojala)

 

E-tyttöjen Jujut sai samana päivänä nauttia kotisalin tunnelmasta, minkä joukkue palkitsi kolmella voitolla. Voitto-otteluissaan Jujut hallitsi avauseriä vahvan syötön saattelemana miten tahtoi, mutta joutui jatkossa näyttämään parastaan myös kenttäpelin osalta, kun vastustajat paransivat syötön vastaanottoaan. Jujut kesti ne kuitenkin hienosti ja kirjasi 2-0 voitot.

Yrityksen ainoan tappion järjesti PuMan Tiikerit, mutta siinäkin ottelussa Jujut pysyivät hyvin mukana, kuten eräpisteet 20-25 ja 19-25 osoittavat. Voitollaan PuMa varmisti paikkansa lohkon kärjessä ennen Yritystä, Vihdin Lentopalloa, Kajoa ja PuMaa.

Valmentaja Heli Peltola oli tyytyväinen näkemäänsä. - Näyttävä kolmen kosketuksen peli, hyvä liikkuminen kentällä ja nähdyt iskulyönnit olivat parasta Yritystä -, tiivisti Heli valmennettavansa esitykset.

DSC 3245 1

Yritys Jujujen runosuoni pursuaa, kun kapteeni Sara Suikkanen lyö tahtia. Rivissä vas. Martta Huppunen, nalle maskotti, Minttu Peltola, Aada Romppainen ja valmentaja Heli Peltola.

 

Yrityksen kolmas ja nuorin E-tyttöjoukkue, Tikrut, jatkoi Tiikerisarjassa sunnuntaina Imatralla, missä joukkue taisteli yhden otteluvoiton lisäksi hienoja eriä, joista yksi saatiin tuliaisena kotiin ja yksi pitkälle jatkopisteille. Tappiot tulivat Naarasleijonien taitavalle joukkueelle, mutta toinen erä vasta jatkopisteiden kautta 28-26 ja Parikkalan Urheilijoille, mikä Kengut joukkueella oli Yritystä parempi, mutta vain niukasti 2-1 eräpistein 25-19, 17-25, 15-11.

Päivän voitto-ottelussa Jenna Puukan valmentama Tikrut pesi emänseura Artamin selvästi 2-0 ja osoitti otteillaan kuuluvansa lohkon kärkikastiin, joten jatkoa odotellaan mielenkiinnolla.

IMG 1844 2

Tikrujen kapteeni Martta Leiramo tahdittaa joukkuettaan Kiia Korhonen, Peppi Peltola, Enna Peltola ja Reetta Koskelainen. Arkistokuvassa Leena Ikonen tuuraa valmentaja Jenna Puukkaa.